TOMA ZDRAVKOVIĆ BIO CENZURISAN ZBOG POMINJANJA IMENA ŽENA I NEPRIMERENIH REČI! Kako je izgledao početak srpske kultne muzike?
Foto: Kurir televizija

kurir tv

TOMA ZDRAVKOVIĆ BIO CENZURISAN ZBOG POMINJANJA IMENA ŽENA I NEPRIMERENIH REČI! Kako je izgledao početak srpske kultne muzike?

Zabava -

Ukoliko otvorenih očiju putujete Srbijom, možete uočiti svakakve neobičnosti. Tako usred banatske ravnice, voditelj emisije "Kojekude po Srbiji" naišao je na spomenik Bob Marlija u Vojvodini.

Bob Marli
foto: Kurir televizija

Ipak, u Srbiji maha su uzele kafane, kao i njeni izvođači, a podsetićemo da je Toma Zdravković bio cenzurisan, kao i drugi pevači, zbog pominjanja ženskih imena u pesmama i neprimerenog rečnika.

A kako je Fonoteka Muzičke redakcije Radio Beograda funkcionisala između Balkanskih ratova i Prvog svetskog rata pogledajte u videu:

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

03:20

ISTINA KONAČNO ISPLIVALA: Pevačica otkrila da li je Toma Zdravković bio ZALJUBLJEN u nju! Rekao je SADA SI MOJA ILI NIČIJA VIŠE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track