50 GODINA BRAKA, 56 GODINA ZABAVLJANJA Ljubavna priča Dušana Kovačevića i njegove supruge KAO BAJKA, upoznali se kao SREDNJOŠKOLCI
Foto: Damir Dervišagić

FOTO

50 GODINA BRAKA, 56 GODINA ZABAVLJANJA Ljubavna priča Dušana Kovačevića i njegove supruge KAO BAJKA, upoznali se kao SREDNJOŠKOLCI

Kultura -

Nada Kovačević, supruga Dušana Kovačevića, preminula je danas, a tužne vesti je na društvenoj mreži Instagram podelila njihova ćerka Lena.

Nada Kovačević, Dušan Kovačević
foto: Damir Dervišagić

Dušan Kovačević jedan je od najpoznatijih reditelja, scenarista i akademika iz Srbije, a iako se o njegovom liku i delu mnogo zna, o Nadi se ne zna gotovo ništa osim da se bavila advokaturom.

Njihova ćerka Lena, popularna pevačica, objavila je pre tri godine ljubavnu priču svojih roditelja. Nada i Dušan su u 2023. proslavili 50 godina braka, a pre toga 6 godina su se zabavljali.

Lena Kovačević
foto: Printscreen

- Njih dvoje. Na današnji dan, 47 godina braka, 53 godine zabavljanja. Upoznali su se sa 16 odnosno 18 godina i prošetali Petrovaradinskim mostom. Ona je bila najbolji đak, on je odlično igrao fudbal i napisao prvi komad u srednjoj, u koji se ona zaljubila - napisala je ona tada i dodala:

- Prvu pesmu je posvetio mami.

(Kurir.rs/A.G.)

Bonus video:

03:12

Nebojša Dugalić i Dušan Kovačević na komemoraciji Jagoša Markovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track