"NE DRŽIM JA NJEGA PODRUKU ŠTO MORAM, NEGO ŠTO GA VOLIM" Urnebesna anegdota sa seta "ZAKOPANIH TAJNI", čija je zvezda MIRA BANJAC
Foto: Printscreen/Youtube/RTS

Milica Milša i Žarko Jokanović

"NE DRŽIM JA NJEGA PODRUKU ŠTO MORAM, NEGO ŠTO GA VOLIM" Urnebesna anegdota sa seta "ZAKOPANIH TAJNI", čija je zvezda MIRA BANJAC

Kultura -

Poslednji dani 2023. godine doneli su i završnicu snimanja serije "Zakopane tajne", u kojoj glavnu ulogu tumači glumica Milica Milša, a za koju je scenario pisao Žarko Jokanović. Ovi bračni i poslovni partneri su za TV Ekran otkrili deo atmosfere sa snimanja i svoje neobične saradnje, zbog koje posao često nose i kući.

Milica Milša, Žarko Jokanović
foto: Nemanja Nikolić

Milice, čitate li Žarkove rukopise pre snimanja?

Milica: Kad završi epizodu, pošalje mi da pročitam. Jedva čekam da vidim kakvu magiju je ovog puta stvorio. Veoma je zanimljivo.

Kako je bilo sarađivati sa legendarnom Mirom Banjac?

Žarko: Sa Mirom je bomba raditi, uvek se radi sa osmehom i to je praznik. I Milica je svedok, radila je sa mnogo glumaca, ali deli mišljenje da je Mira unikatna. Nije slučajno najveća glumica na ovim prostorima. Ona je vojnik projekta, radi sa puno ljudskosti i topline. Uvek je zanimljivo pričati sa njom.

Milica: Mira je savršen partner i pre svega vrlo dobar čovek. Sa njom je sve lepo raditi, lepo je družiti se, slušati savete i anegdote. Njena hrabrost je vanvremenska i zaista prija. Ona je jedna devojčica puna elena i energije.

zakopane tajne, Miloš Đurović, Mira Banjac, serija Zakopane tajne
foto: Pink TV, Promo

Pamtite li neku anegdotu sa snimanja?

Žarko: Bila mi je preslatka Mira Banjac kad se upoznala sa mladim glumcem Milošem Đurovićem. Dok su iz jednog studija prelazili u drugi, držala ga je podruku i rekla mi: "Ne držim ja njega podruku što moram, nego što ga volim." Mira je uvek puna anegdota i priča. Radili smo sa divnom ekipom, svaki dan je bilo nešto novo. Nisam često na snimanju kao Milica, moj posao je usamljenički. Sedim za stolom i pišem, a Milica je 12 sati dnevno po pet dana na setu.

Milica: I zato potvrđujem da je ekipa bila fina, dobra i vaspitana. Svi su divni ljudi i žao mi je što se češće ne okuplja ovakav tim ljudi. Vredni, radni i veseli.

Bonus video:

13:45

VELIKI INTERVJU MIRE BANJAC ZA KURIR TV! Legenda srpskog glumišta o karijeri, ravnoteži u životu i šta savetuje mladim kolegama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track