POSLEDNJA ULOGA MELITE BIHALI: Strasna ljubavna priča s Brankom Katić i Beograd oslikan na novi način (VIDEO)
Foto: Zorana Jevtić

Ne propustite

POSLEDNJA ULOGA MELITE BIHALI: Strasna ljubavna priča s Brankom Katić i Beograd oslikan na novi način (VIDEO)

Kultura -

Film "Sunce mamino", scenariste i reditelja Koste Đorđevića, nakon svetske premijere u Talinu biće premijerno prikazan 13. februara u Beogradu.

film Sunce mamino, Sunce mamino, Branka Katić
foto: Kinematografska kuća

Priča prati zbunjenog i pomalo neprilagođenog šesnaestogodišnjeg Relju (Pavle Čemerikić), koji svoje usamljeno leto provodi tumarajući dvorištima i krovovima Beograda i jedino što ga stvarno "vozi", gotovo do opsednutosti, želja je da smuva Anu (Alisa Radaković).

film Sunce mamino, Sunce mamino, Pavle Mensur
foto: Kinematografska kuća

U trenucima kada mu umire baka, njegova anksiozna i distancirana mama Olga (Branka Katić) odbija da joj, zbog njihovog međusobno lošeg odnosa, organizuje sahranu. Krijući od Olge, Relja se sam upušta u organizaciju babine sahrane, verujući da će tako konačno osvojiti Anu.

film Sunce mamino, Sunce mamino, Pavle Čemerikić
foto: Kinematografska kuća

Beograd, kao nosilac jedne od glavnih uloga u filmu, nemi je svedok i saučesnik u pričama pomenutih junaka, ali u ostvarenju Koste Đorđevića prikazano je i neko novo, malo poznato lice grada.

Srpska prestonica deluje kao univerzum za sebe u kojem svi naši intimni svetovi pronalaze utočište. Ova priča okupila je poznata glumačka imena poput Pavla Mensura, Denisa Murića, Dubravke Kovjanić i Draginje Voganjac.

Poslednju ulogu u ovom filmu ostvarila je Melita Bihali.

Melita Bihali
foto: Zorana Jevtić

Muziku za film komponovao je veoma uspešni srpsko-američki kompozitor i producent Filip Mitrović iz Los Anđelesa. U saradnji s hrvatskim elektropop dvojcem Nipplepeople, Filip je za potrebe filma snimio singl "Ti i ja", koji se već nalazi na svim muzičkim platformama.

Bonus video:

02:40

RADILI SMO U PODRUMU U PANČEVU, ATMOSFERA JE BILA JEZIVA! Glumica o svojoj ulozi u kultnom filmu Maratonci trče počasni krug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track