ZVEZDA HIT SERIJE BILA NA IVICI SMRTI, A SVE JE POČELO UPALOM KRAJNIKA: Završila u bolnici, pa jedva izvukla živu glavu (FOTO)
Foto: Instagram/ashleyparklady

PALA U KRITIČNI SEPTIČNI ŠOK

ZVEZDA HIT SERIJE BILA NA IVICI SMRTI, A SVE JE POČELO UPALOM KRAJNIKA: Završila u bolnici, pa jedva izvukla živu glavu (FOTO)

Pop kultura -

Zvezda popularne Netfliksove serije "Emili u Parizu", Ešli Park, otkrila je da je zamalo umrla nakon što je pala u "kritični septički šok" koji je "ugrozio njene unutrašnje organe".

Američka glumica Ešli Park (32) na Instagramu je objavila kako je sve započelo s upalom krajnika tokom odmora na Tajlandu za Novu godinu i kako se trenutno oporavlja od bolesti koja ju je prikovala uz bolnički krevet, piše Variety.

- Zahvalna sam jer mi se zdravlje popravilo uprkos tome što mi je prvobitno rečeno - rekla je Park i objavila fotografiju sebe u bolnici.

Glumica se zahvalila suprugu Polu Formanu i rekla da je stalno bio uz nju. Otkrila je da je bila u tri bolnice u inostranstvu, da je nedelju dana provela u jedinici za intenzivnu negu, te da je trpela velike bolove.

Zahvalila se osoblju resorta Joali Being u Maldivima koji su joj priskočili u pomoć i pružili prevodilačke usluge.

Ešli Park
foto: Supplied by LMK / ipa-agency.net / IPA / Profimedia

Lili Kolins, glumica s kojom Park igra u seriji "Emili u Parizu", komentarisala je njenu objavu na Instagramu. "Jedva da mogu da pogledam ove fotografije bez da se rasplačem. Volim te, sestro, i zauvek sam zahvalna što si na putu do oporavka. Ne mogu da dočekam da zagrlim Pola i tebe", napisala je Kolins.

Glumac Glen Pauel rekao je da mu je jako žao zbog svega što je Park proživela, te da joj šalje "ljubav i snagu". Pevačica Sara Bareiles poželela je Park brz oporavak i puno zdravlja.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr/ L. S)

Bonus video:

03:44

KAŽU DA SU SIMPTOMI STRAŠNI, A BOLOVI KAO POROĐAJNI! Zašto terapija za ovu RETKU BOLEST još uvek NIJE DOSTUPNA U SRBIJI?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track