SIN VEČITOG STUDENTA BRANKA IZ "TESNE KOŽE" JE OPASAN FRAJER! Oca nije hteo da sluša i da bude GLUMAC, a evo čime se bavi (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube, Kurir Televizija

Krv nije voda

SIN VEČITOG STUDENTA BRANKA IZ "TESNE KOŽE" JE OPASAN FRAJER! Oca nije hteo da sluša i da bude GLUMAC, a evo čime se bavi (FOTO)

Kultura -

Film uz koji su mnogi zavoleli domaću kinematografiju je "Tesna koža". Uz njega odrastali i smejali se do suza, sniman je pre više od 40 godina. Četiri decenije nakon premijernog emitovanja ovog filma, on je i dalje među najpopularnijim i najgledanijim starim filmovima bivše Jugoslavije.

Tesna koža, Gojko Baletić
foto: Printscreen YouTube

Glumac Gojko Baletić je ostao upamćen kao Branko, večiti student i najstariji sin nesrećnog Mite Pantića. Za Kurir je govorio i svom sinu Vuku.

Vuk Baletić
foto: podkast Kensho

- Savetovao sam da ga upiše glumu, ali me nije poslušao. Bio bi bolji od tate. Snimio je nedavno jedan američki film i fantastičan je u njemu. Ima scene sa glavnom glumicom. Vuk govori engleski bolje nego srpski. Stalno se vrti oko glume. Ima i filmsko lice. Završio je u Americi fakultet i vratio se, a mogao je ovde da radi i studira glumu paralelno - kaže Baletić.

Vuk ima svoj podkast Kensho, a njegova majka je čuvni kostimograf Bojana Nikitović.

"Moj Vuk. Talentovan za život. Uopšte ne znam kako mu je uspelo da od mene, nikada potpuno zadovoljne bilo čime,učini najzadovoljniju majku ikada. Talentovan i za ljubav. Biće da je to srce - napisala je na Instagramu njegova majka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track