STEFAN KAPIČIĆ U NASTAVKU HOLIVUDSKOG HIT FILMA: 6 godina se čekao Marvelov najpopularniji antiheroj - Dedpul, a sad idu u svemir
Foto: Uroš Vojinović

uspeh

STEFAN KAPIČIĆ U NASTAVKU HOLIVUDSKOG HIT FILMA: 6 godina se čekao Marvelov najpopularniji antiheroj - Dedpul, a sad idu u svemir

Kultura -

Marvelov najpopularniji antiheroj - Dedpul, nakon gotovo šest godina stiže na bioskopsko platno ovog leta.

Iskoristivši Superbol - najveći svetski događaj kao povod, Marvel je gledaocima predstavio prvi trejler za nastavak Dedpula, pod nazivom Dedpul i Vulverin, koji je u roku od osam sati pregledan više od sedam miliona puta. Kako je Dizni 2019. godine otkupio studio Foks, koji je imao prava na adaptacije X-Mena i Dedpula, Dedpul se u novom filmu zvanično pridružuje Marvelovom filmskom svemiru, što je vidljivo iz samog trejlera.

Stefan Kapičić
foto: Nenad Kostić

Rajanu Rejnoldsu i Hju Džekmanu, u nastavku franšize koja do sada broji zaradu od dve milijarde dolara, društvo će praviti i naš glumac Stefan Kapičić u ulozi dobroćudnog džina Kolosusa. Ulogom u ovom nastavku, Stefan je jedini srpski glumac koji se našao u svim nastavcima jednog Marvelovog ostvarenja.

serija Ožiljak
foto: Branimir Milovanović

Dok čekamo jul i premijeru Dedpula, u Španiji se krčka još jedan zanimljiv projekat u kome Kapičić igra jednu od glavnih uloga. “Ožiljak” je serija koja stiže od autora jednog od najnagrađivanijih projekata - "Kuću od papira" (La Casa de Papel), a koju će koproducirati Telekom Srbija, Amazon Prime Video i španska televizija RTVE, a po motivima najprodavanijeg romana Huana Gomesa-Hurada.

Bonus video:

05:42

BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track