SLAVLJE U DOMU NIKOLE ĐURIČKA U LOS ANĐELESU: Glumac PRIVATNIM SLIKAMA oduševio fanove! U Americi pronašao sve što je želeo
Foto: Stefan Stojanović

FOTO

SLAVLJE U DOMU NIKOLE ĐURIČKA U LOS ANĐELESU: Glumac PRIVATNIM SLIKAMA oduševio fanove! U Americi pronašao sve što je želeo

Pop kultura -

Naš slavni glumac Nikola Đuričko (49) pokazao je na društvenim mrežama niz fotografija sa suprugom Ljiljanom, kojoj je danas rođendan.

Objava je oduševila mnoge njegove pratioce, pa se čestitke na Instagramu za lepu Ljilju uveliko nižu.

- Srećan rođendan mojoj devojci! - napisao je Nikola Đuričko u opisu fotki.

Na jednoj slici vidimo i tortu za Ljiljin rođendan, sa sve svećicama, a na baš svakoj fotografiji ima osmeh na licu.

Nikola je, inače, nedavno otkrio kako porodici Đuričko izgleda svakodnevnica u Americi.

- Mi doručkujemo zajedno, a onda Ljilja odvede Đorđa u školu koja je baš blizu, dok ja vozim Nađu u njenu školu. U kolima slušam diskove za učenje španskog jezika. Onda obavljamo dnevne obaveze, spremamo se za test iz vožnje, istražujemo grad, bakćemo se sa birokratijom, čitamo scenarije, družimo se sa prijateljima... Obično, kao i svi - rekao je on za "Gloriju".

Nikola Đuričko
foto: Stefan Stojanović

Đuričko je, podsetimo, pre par godina dobio ulogu u svetki poznatoj seriji "Stranger Things", jednoj od najpopularnijih na Netflix platformi.

(Kurir.r/Blic/A.G.)

Bonus video:

05:42

BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track