POČELA PRODAJA KARATA ZA LJUBAVNI FILM GODINE: Romantična priča Slobode Mićalović i Ivana Bosiljčića premijerno na FESTU
Foto: Košutnjak film

SIMBOLIČNO

POČELA PRODAJA KARATA ZA LJUBAVNI FILM GODINE: Romantična priča Slobode Mićalović i Ivana Bosiljčića premijerno na FESTU

Kultura -

Najomiljeniji filmski par Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić otvorili su ovu godinu pravim ljubavnim blokbasterom „Jorgovani“, a simbolično već od danas, 14.februara, možete da nabavite karte za međunarodnu premijeru u okviru 52. FEST-a.

"Jorgovani“ nam donose otkačenu i pomalo satiričnu priču o licu i naličju domaće kinematografije.

Oslepeli od bliceva i ogluveli od aplauza, Katarina (Sloboda Mićalović) i Igor (Ivan Bosiljčić), susreću se jedne večeri na dodeli nagrada za najbolju domaću seriju godine. Pored njih, prisutni su i ostali članovi filmske ekipe, koji nas vode kroz zamršene odnose iz kojih nam postaje jasno da su njihovi životi veća melodrama od one koju su snimali.

film Jorgovani
foto: Košutnjak film

Ipak, jedan zaboravljeni muzički hit dovešće do potpune emotivne katarze svih učesnika...

U filmu, koji kao producent potpisuje Zoran Janković i Koštnjak film, ostale uloge su poverene proverenoj glumačkoj ekipi: Gordanu Kičiću, Mimi Karadžiću, Isidori Janković, Jovanu Jovanoviću, Jani Bjelici, Nebojši Dugaliću, Pavlu Čemerikiću, Nenadu Okanoviću, Vahidu Džankoviću i Petru Vasiljeviću.

filmovi, film Jorgovani
foto: FEST promo

Svečana premijera filma “Jorgovani” biće održana 27. februara u okviru takmčarskog programa 52. Međunarodnog filmskog festivala - FEST, a od 29. februara biće dostupan u svim bioskopima u Srbiji i regionu u distribuciji Art Viste.

(Kurir.rs/A.G.)

Bonus video:

02:42

PREDSTAVA BOLEST MLADOSTI U JUGOSLOVENSKOM DRAMSKOM POZORIŠTU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track