SMRT MILOVANA GLOGOVCA UJEDINILA PORODICU: Nebojšini sinovi došli da se oproste od dede, u suzama i PRVA ŽENA pokojnog glumca FOTO
Foto: Damir Dervišagić

ujedinjeni u bolu

SMRT MILOVANA GLOGOVCA UJEDINILA PORODICU: Nebojšini sinovi došli da se oproste od dede, u suzama i PRVA ŽENA pokojnog glumca FOTO

Kultura -

Na poslednjem ispraćaju Milovana Glogovca, oca pokojnog glumca Nebojše Glogovca, na Starom pravoslavnom groblju u Pančevu okupili su se članovi porodice, ali i prijatelji i poštovaoci pokojnog sveštenika.

On je bio sveštenik u penziji, a sahrani su prisustvovali i članovi porodice njegovog sina Nebojše (sinovi Gavrilo i Miloš, kao i udovica Milica i njegova bivša supruga Mina).

Poslednji pozdrav svekru

Milica Glogovac
Milica Glogovacfoto: Damir Dervišagić

Milica Glogovac, udovica Nebojše Glogovca uplakana je došla na poslednji ispraćaj svekra Milovana, a dan ranije mu se zahvalila na svemu putem društvenih mreža.

- Hvala Vam na svakom blagoslovu, napisala je.

Milovan Glogovac, sahrana Milovana Glogovca
foto: Damir Dervišagić

Ona je jutros stigla u manastir Vavedenje u Beogradu gde je služena liturgija Milovanu Glogovcu.

Unuci na ispraćaju deke

Sahrani su prisustvovali i ostali članovi porodice glumca. Iza Nebojše Glogovca ostalo je troje dece, a njegovi sinovi Gavrilo i Miloš došli su da poslednji put isprate dedu.

Miloš Glogovac
Miloš Glogovacfoto: Damir Dervišagić

Sahrani je prisustvovala i prva žena pokojnog Nebojše Glogovca, Mina, koja je stigla uplakana zajedno sa mlađim sinom Milošem i Vojinom Ćetkovićem, koji je bio kum Nebojši.

Gavrilo Glogovac
Gavrilo Glogovacfoto: Damir Dervišagić

Sa prvom suprugom, slikarkom Minom Nebojša je dobio sinove Gavrila i Miloša, dok je sa drugom suprugom Milicom dobio ćerkicu Sunčicu, koja je imala dve godine kada je glumac preminuo.

Mina Glogovac
Mina Glogovacfoto: Damir Dervišagić

Nebojša Glogovac o deci i porodici

Nebojša Glogovac je važio za porodičnog čoveka, a njegova porodica bila je njegovo najveće blago.

Milovan Glogovac, sahrana Milovana Glogovca
foto: Damir Dervišagić, Dado Đilas

U jednom intervju glumac Nebojša Glogovac govorio je o vaspitavanju dece, koliko je važno dati prednost životnim vrednostima u odnosu na materijalno.

1 / 13 Foto: Damir Dervišagić

- Nematerijalne vrednosti koje se ne mogu izraziti novcem su zaboravljene. Upravo na njih bi deci trebalo skrenuti pažnju. Važno je da im povratimo veru u to da su hrabrost, poštenje i ljubav dobri. Deca uče po modelu. Zbog toga je ključno da taj model bude ispravan i human, kao i da počiva na pravim vrednostima. Svojim primerom i ponašanjem dajemo im orijentir šta da rade u budućnosti - govorio je glumac.

Bonus video:

01:02

JDP dodela nagrade Nebojša Glogovac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track