"VUK I DALJE NIJE SIGURAN KO JE I ŠTA ŽELI": Ćetković o trećoj sezoni "Tajni vinove loze"
Foto: Ana Paunković

TV ekran

"VUK I DALJE NIJE SIGURAN KO JE I ŠTA ŽELI": Ćetković o trećoj sezoni "Tajni vinove loze"

Kultura -

Srca publike lagano osvaja i treći nastavak popularne serije "Tajne vinove loze". Ova saga kreatora Dejana Karaklajića emituje se premijerno svakog radnog dana na Superstar kanalu i reprizno na RTS.

Tajne vinove loze, Vojin Ćetković
foto: Promo

Prva od 36 epizoda odvela nas je godinu dana u budućnost, na dan Anjine svadbe. Nad radosnim događajem nadvija se tama kada mlada ispije otrovano vino. Dok je Vukova naslednica u komi i bori se za život, članovi porodica Tomović i Smiljanić pokušavaju da saznaju šta se dogodilo i ko je kriv.

Vojin Ćetković
foto: ATA images

Vojin Ćetković je i ovoga puta u jednoj od glavnih uloga, a tumači lik Vuka Tomovića, za čije srce se bore dve žene.

- Moj lik, kao i svi mi u životu, ide malo ukrug. Naleti na neke raskrsnice, pa ode malo levo, pa desno. Međutim, Vuk se i pored toliko godina uvek traži i nije siguran u to ko je, šta je i gde je - rekao je glumac za RTS.

Tajne vinove loze, Vojin Ćetković
foto: Promo

Pored standardne ekipe, u novoj sezoni nas očekuju i neka nova imena, odnosno novi likovi, koje, između ostalih, tumače Lucija Šerbedžija, Frano Lasić, Sergej Trifunović, Aljoša Vučković, Slobodan Beštić, Ivan Zarić i Stanislava Nikolić. Prve dve trećine sezone gledamo kako rastu tenzije među novim, ali i starim likovima, tenzije koje kulminiraju događajima na Anjinoj svadbi. Poslednja trećina donosi nam eksplozivne sukobe - Vere i Ruže, Zorana i Line, Ivana i Marka, kao i Vuka i Vere.

- Mislim da je scenario uznapredovao u odnosu na drugu sezonu. Bolji je i ozbiljniji. Ponovo se uvodi triler nijansa. Malo odemo u neke krimi-priče, pa se ponovo vraćamo. To su dramaturzi veoma vešto smislili - zaključio je Ćetković o novoj sezoni, koju ponovo kao reditelji potpisuju Ana Marija Rosi i Gorčin Stojanović.

Bonus video:

01:59

SERIJA TOMA BIĆE VELIKO IZNENAĐENJE! Bjela napravio potpuno drugu priču koja nema veze sa filmom NOVI GLAVNI LIK JE TAJKUN?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track