"KAKO PEVAŠ, JAO" Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović ukrstili glasove za KAFANSKIM STOLOM: Ganuli i Mimu Karadžića (VIDEO)
Foto: Društvene Mreže

OPUSTILI SE POSLE PREMIJERE

"KAKO PEVAŠ, JAO" Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović ukrstili glasove za KAFANSKIM STOLOM: Ganuli i Mimu Karadžića (VIDEO)

Kultura -

Ekipa filma "Jorgovani" opustila se nakon velike premijere koju je ovo ostvarenje imalo na 52. Festu, a glavni likovi, Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović, zapevali su hit "Kad zamirišu jorgovani" za kafanskim stolom.

Pomenuta pesma, koju u originalu izvode Dino Merlin i Vesna Zmijanac, ujedno je i naslovna numera filma "Jorgovani", a glumačka ekipa je ovaj hit zapevala u kafani, što je i ovekovečeno snimkom koji je završio na društvenim mrežama.

00:22

Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović pevaju u kafani Kad zamirišu jorgovani

"Kako pevaš, jao", dobacio je Ivan Bosiljčić Slobodi Mićalović kroz smeh, a potom joj se pridružio u izvođenju pesme.

Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović u filmu "Jorgovani" igraju glumački bračni par, a pojedine scene postale su viralne i pre same premijere.

Radnja filma "Jorgovani"

Bračni partneri oslepljeni slavom i blicevima dolaze na dodelu nagrada, na kojoj sve tajne i prevare izlaze na videlo, a njihovi životi postaju veća melodrama od one koju su snimili.

film Jorgovani
foto: ATA images

- Iako deluje da film počinje pitko, vrlo gorko se završava. Znamo da je najbolji način da se neke teme iskažu humorom, ali zapravo, kad malo razmislimo, vidimo da smo plasirali jednu gorku pilulu istine. Ovo je samo jedna od tema koja se plasira, a to je poverenje, bilo ono među partnerima, kumovima ili kolegama - rekao je Bosiljčić o filmu.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

01:23

SA PUBLIKOM UVEK TREBA RAZGOVARATI Ivan Bosiljčić nakon nastupa na Gardošu: Ako dobace prozivku, onda se prozivamo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track