OGLASIO SE MUŽ ANĐELE JOVANOVIĆ NAKON ŠTO JU JE LEČIĆ TUŽIO: Poznati sportista napisao SAMO DVE REČI, a njegova poruka je MOĆNA
Foto: Printscreen/Instagram

UZ SUPRUGU

OGLASIO SE MUŽ ANĐELE JOVANOVIĆ NAKON ŠTO JU JE LEČIĆ TUŽIO: Poznati sportista napisao SAMO DVE REČI, a njegova poruka je MOĆNA

Kultura -

Mihail Dudaš, suprug glumice Anđele Jovanović, javno je podržao svoju suprugu nakon što ju je Branislav Lečić tužio jer je odbila da igra s njim u istom kadru u seriji "Radio Mileva".

Dudaš je kratko na Instagramu napisao "integritet = sloboda" uz fotografiju svoje supruge Anđele i time joj javno pružio podršku, koju su joj uputle i Milena Radulović, Mirjana Karanović i mnoge druge kolege i javne ličnosti.

Lečić potražuje od mlađe koleginice 300.000 dinara za "povredu časti i ugleda", a prvo, pripremno ročište zakazano je za sredu, 6. mart.

Anđela Jovanović je jedna od glavnih glumica u seriji „Radio Mileva“, dok je Lečić trebalo da se pojavi kao epizodna uloga u četvrtoj sezoni.

Branislav Lečić
foto: Marina Lopičić

Anđela Jovanović potvrdila da ju je Lečić tužio

Ćerka Gagija Jovanovića potvrdila nam je da je Lečič protiv nje podneo tužbu.

"Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji „Radio Mileva“. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale", rekla je za „Blic“ Anđela Jovanović, ne želeći da govori o detaljima „neprijatnog iskustva iz prošlosti“.

(Kurir.rs/ Blic/ L. S)

Bonus video:

00:10

Anđela Jovanović na Tajlandu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track