"HVALA ŠTO SI REKLA NE" Milan Marić i Sloboda Mićalović uz Anđelu Jovanović nakon Lečićeve TUŽBE, evo šta su poručili koleginici
Foto: Petar Aleksić, Zorana Jevtić

PODRŠKA OD KOLEGA

"HVALA ŠTO SI REKLA NE" Milan Marić i Sloboda Mićalović uz Anđelu Jovanović nakon Lečićeve TUŽBE, evo šta su poručili koleginici

Kultura -

Podrška za glumicu Anđelu Jovanović, koja je odbila da odigra scenu s Branislavom Lečićem u seriji "Radio Mileva", stiže od strane mnogih kolega, a ovim povodom oglasili su se i Milan Marić i Sloboda Mićalović.

Glumac Milan Marić takođe je podržao Anđelu tako što je na svom profilu na Instagramu napisao sledeće:

"Podrška za Anđelu Jovanović, hvala što je rekla ne".

Anđela Jovanović
foto: Printscreen Instagram

Sloboda Mićalović je podelila objavu muža Anđele Jovanović, na kojoj piše: "integritet = sloboda"

konferencija za medije, film Jorgovani, Sloboda Mićalović
foto: Stefan Stojanović MONDO

Glumica Anđela Jovanović odbila je da igra u istoj sceni sa kolegom Branislavom Lečićem u seriji "Radio Milena", nakon čega ju je glumac tužio.

Lečić potražuje od mlađe koleginice 300.000 dinara za "povredu časti i ugleda", a prvo, pripremno ročište zakazano je za sredu, 6. mart.

Branislav Lečić
foto: Kurir

Anđela Jovanović je jedna od glavnih glumica u seriji „Radio Mileva“, dok je Lečić trebalo da se pojavi kao epizodna uloga u četvrtoj sezoni.

Anđelu je koleginica Milena Radulović među prvima javno podržala zbog njene odluke da ne želi da bude u istom kadru sa Lečićem, potom se oglasio i Anđelin suprug Mihail Dudaš, koji je poznati srpski atletičar i podržao suprugu.

I glumica Mirjana Karanović javno se obratila Anđeli Jovanović nakon Lečićeve tužbe.

najbolje serije sarajeva, Anđela Jovanović
foto: Nemanja Nikolić

Anđela Jovanović potvrdila da ju je Lečić tužio

Ćerka Gagija Jovanovića potvrdila nam je da je Lečič protiv nje podneo tužbu.

"Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji „Radio Mileva“. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale", rekla je za „Blic“ Anđela Jovanović, ne želeći da govori o detaljima „neprijatnog iskustva iz prošlosti“.

(Kurir.rs/ Blic/ L. S)

Bonus video:

03:20

JA SAM OBLAĆEN! POPRSKAN BLATOM KOJE NE MOGU DA PEREM SVAKI ČAS! Lečić kod Ivana Gajića OTVORIO DUŠU: To je velika STVAR

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track