"NE JE NE" Finalistkinja Pesme za Evroviziju stala uz Anđelu Jovanović nakon Lečićeve TUŽBE, pa pomenula i Milenu Radulović
Foto: ATAImages

JOŠ JEDNA PODRŠKA U NIZU

"NE JE NE" Finalistkinja Pesme za Evroviziju stala uz Anđelu Jovanović nakon Lečićeve TUŽBE, pa pomenula i Milenu Radulović

Kultura -

Glumica Anđela Jovanović odbila je da snimi scenu u seriji "Radio Mileva" sa Branislavom Lečićem, kom je bila ponuđena uloga čoveka koji je lažno optužen za seksualno uznemiravanje.

Anđeli su nakon ovog događaja podršku pružile brojne kolege, a među njima našla se i finalistikinja ovogodišnje "Pesme za Evroviziju", M.ira.

PZE, Pesma za Evroviziju, Pesma za Evroviziju 24
foto: Printscreen/RTS

M.ira se oglasila na stom Instagram profilu gde se direktno obratila Anđeli.

- Svaka čast za Anđelu što se zauzela za sebe, a i za druge. Podržavamo te u potpunosti. Ne je ne! - napisala je pevačica, pa se osvrnula na reči Milene Radulović koja je Anđeli takođe pružila javnu podršku.

- Samo ću rešerovati stori Milene Radulović na ovu temu. Još jednom bravo, Anđela. Uz tebe smo - zaključila je pevačica.

Anđela Jovanović
foto: Marija Mladjen/ATAImages

Milena Radulović javno podržala Anđelu Jovanović

Među prvim podrškama Anđeli stigla je ona od koleginice Milene Radulović.

- Podrška, Anđela! Zato što, nevezano samo za slučaj koji je odjeknuo, ne postoji mlada glumica koja je radila sa Lečićem i nije imala situaciju koja bi se danas jasno i zakonski nazvala seksualnim uznemiravanjem. I to je celoj branši dobro poznato - napisala je glumica na svom Instagramu.

Milena Radulović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Branislav Lečić tužio Anđelu Jovanović

Lečić traži da mu Anđela Jovanović isplati novčani iznos od 300.000 dinara za „povredu časti i ugleda“, a prvo, pripremno ročište zakazano je za sredu, 6. mart.

Branislav Lečić
foto: ATA Images

- Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji „Radio Mileva“. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale – rekla je kratko za „Blic“ Anđela Jovanović.

(Kurir.rs/ Blic/ L. S)

Bonus video:

01:51

BRANISLAV LEČIĆ OTVORENO O GLUMCIMA I FILMSKIM RADNICIMA: Ko preskače kvalitet i moral zbog para, to mu se i vraća! ŽIVE U ZABLUDI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track