JOŠ JEDAN SJAJAN HOTEL NA EGEJSKOJ OBALI: Ultra All Inclusive u hotelu Kefalika Resort 5* gde skoro sve sobe gledaju na more
Foto: Promo

JOŠ JEDAN SJAJAN HOTEL NA EGEJSKOJ OBALI: Ultra All Inclusive u hotelu Kefalika Resort 5* gde skoro sve sobe gledaju na more

Žena -

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

1 A Travel, Kefaluka Resort 5*
foto: Promo

Ove godine su u ponudi termini sa polascima iz Niša, osim iz Beograda, pa oni kojima više odgovara let iz Niša ili datum polaska, imaju alternativu kada su u pitanju Tunis i Antalijska regija.

Da se vratimo na Bodrum i fantastični hotel Kefaluka Resort 5* koji se nalazi 10km od centra Turgutreisa, oko 25km od centra Bodruma i oko 60km od aerodroma.

1 A Travel, Kefaluka Resort 5*
foto: Promo

Hotel je otvoren 2009. godine a poslednji put renoviran 2011. godine. Zauzima površinu od 50.000m2 i ima 384 sobe. Hotel je tako orjentisan da 95% soba ima delimičan ili direktan pogled na more. Hotel je jako lepo organizovan, u vedrim bojama. Iako zauzima veliku površinu ima 8 liftova (od toga su 4 panoramska) tako da je gostima olakšano kretanje po hotelskom kompleksu. Gostima su na raspolaganju glavni restoran, 5 à la carte restorana, nekoliko barova, bazena, aqua park, Spa centar i fitness. Za decu tu su mini club (4-12 godina), klub za mlade (12-18 godina), aqua park i bazeni. Postoji opcija za korišćenje usluge čuvanja dece, koja se dodatno plaća.

Kefaluka Resort 5* ima svoju 440m dugu plažu i dok od 1.000m2 površine za koriščenje. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira na plaži je besplatna. U okviru plaže se nalazi i 7 privatnih paviljona, za koje je potrebno izdvojiti dodatna plaćanja.

1 A Travel, Kefaluka Resort 5*
foto: Promo

Hotel ima sa 384 sobe i sve imaju balkon ili terasu, centralnu klimu, fen, mini bar (voda – obična i gazirana, sokovi i pivo – dopunjava se svaki dan), set za čaj i kafu, sef, SAT LCD TV, radio, Wi-Fi i kupatilo. Standardne sobe imaju površinu 27m2, mogu imati francuski krevet ili dva odvojena kreveta. Oko 20 soba standardnih ima vrata između tako da je moguća i opcija connecting room i u tom slučaju je maksimalan broj kreveta jedan francuski i dva odvojena kreveta. Deluxe sobe imaju površinu 36m2, imaju francuski krevet i drugačijeg su dizajna i površine od standardne sobe. Samo ze za usluge telefoniranja i room service plaća dodatno.

1 A Travel, Kefaluka Resort 5*
foto: Promo

Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Gostima su na raspolaganju 5 à la carte restorana (kineski, italijanski, meksički, turski i riblji restoran), 6 barova (Pool bar, Island bar, Pier bar, Sports bar, Teras bar, Lobby bar), poslastičarnica i Moonlight club. U periodu 24:00-07:00 je usluga hrane dostupna samo u restoranu “Agora”. U koncept usluge su uključeni obroci u glavnom restoranu, turske palačinke, poslastice u određeno vreme na određenim mestima u okviru hotelskog koncepta, alkohona i bezalkoholna pića lokalne proizvodnje.Dodatno se doplaćuju à la carte restorani (jednom u toku boravka od minimum 5 noći besplatno, uz prethodnu rezervaciju), sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve van koncepta.

U hotelu postoji doktor, suvenirnica, market, fotograf, frizer, menjačnica, usluge transfera, servis za pranje veša, konferencijska sala. Sve nabrojene usluge se plaćaju dodatno.

1 A Travel, Kefaluka Resort 5*
foto: Promo

Otvoreni bazen za odrasle, bazen sa animacijama, 430m2 aqua park sa 5 tobogana , park sa prskalicama za decu, otvoreni bazen za decu, 90m2 bazen sa hidromasažerom, zatvoreni bazen za decu i za odrasle, , tereni i oprema za tenis, fudbal i squash, košarka i oprema za košarku, šah, igre sa kartama, stoni tenis, pikado, bilijar, bioskop, dnevne animacije i uživo muzika. Gosti mogu da koriste i besplatan Wi-Fi u okviru hotelskog kompleksa. Uz određenu naknadu, gosti mogu da se bave motorizovanim sportovima na vodi, mogu iznajmiti osvetljenje za teniski i fudbalski teren, ići na kuglanje, bilijar i sve ostalo van koncepta.

Od Spa sadržaja, hotel poseduje tursko kupatilo, saunu, parno kupatilo, jacuzzi, deo za relaksaciju, ledeni tuš, shock pool, koji se mogu koristiti besplatno, dok se masaže, tretmani za negu lica i tela i ostalo van koncepta doplaćuju dodatno.

1 / 9 Foto: Promo

U ponudi agencije „1 A Travel“ nalaze se i brojni drugi hoteli u Bodrumu, kao i duž čitave Antalijske obale. Turska je pokrivena širokom ponudom. Tradicionalno dobra destinacija, sa tradicionalno dobrim hotelima je Hurgada, kao i niz godina unazad.

Rezervaciju možete napraviti i online sami iz udobnosti svog doma. Za sva pitanja, detaljne informacije, pa i rezervacije, posetite zvanični sajt ili pozovite call centar 011 655 78 00.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track