"U POSLU SAM 15 GODINA I POZNAJEM IH OBOJE" Producentkinja jasno iznela stav o slučaju Lečić - Jovanović: "Želim da istaknem..."
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

DALA SVOJ SUD

"U POSLU SAM 15 GODINA I POZNAJEM IH OBOJE" Producentkinja jasno iznela stav o slučaju Lečić - Jovanović: "Želim da istaknem..."

Kultura -

Producentkinja Snežana Penev pridružila se nizu kolega iz branše koji su podržali Anđelu Jovanović u odluci da ne glumi s Branislavom Lečićem u istom kadru u seriji "Radio Mileva".

Ona je u izjavi za Kurir istakla da je sarađivala i sa Branislavom Lečićem i sa Anđelom Jovanović, te da je u poslu već 15 godina.

Snežana Penev
Snežana Penevfoto: Foto ACE Producers Network

- Želim da izrazim svoju podršku glumici Anđeli Jovanović u vezi sa trenutnim slučajem sa kolegom Branislavom Lečićem. Imala sam priliku da sarađujem sa oboje i želim da istaknem da se moja podrška Anđeli zasniva na ličnom iskustvu i utisku kao producentkinje koja već više od 15 godina sarađuje sa velikim brojem glumaca, autora i filmskih radnika - rekla je Penev, te dodala:

Branislav Lečić
foto: Kurir televizija

- Takođe, zanimljivo je primetiti da informacija o tužbi Branislava Lečića izazvala divne komentare podrške i solidarnosti prema glumici Anđeli, što je pravi primer zajedništva u umetničkoj zajednici. Verujem da svako ima pravo na svoje odluke i podržavam Anđelu u hrabroj odluci da zaštiti svoje dostojanstvo i integritet. Nadam se da će pravda prevladati i da će se situacija rešiti na najbolji mogući način - zaključila je producenktinja, koja se ovim povodom oglasila i na Instagramu.

Snežana Penev, Anđela Jovanović
foto: Printscreen Instagram

"Anđela nije samo jaka, hrabra i pametna žena. Ona je inspiracija i primer koji treba svi da sledimo. Nisi sama", napisala je ona i dodala:

"Pitam se i ne razumem, koji reditelj i koji producent je došao na ideju da angažuje Branislava Lečića? Može da prođe poligraf, može da tuži, može šta god, ali u našem poslu se jako dobro zna ko je ko", stoji u objavama Snežane Penev.

Snežana Penev, Anđela Jovanović
foto: Printscreen Instagram

U međuvremenu se oglasio i Branislav Lečić, koji je izneo svoju stranu priče, te izjavio da se s Anđelom sreo samo jednom, te da je tom prilikom nije dodirivao.

Bonus video:

03:20

NAPUSTIO POZORIŠTE I HTEO DA SE ZAMONAŠI! Branislav Lečić: Bog mi je poslao poruku da razmislim o svemu ZATO SAM I NAPADNUT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track