IME PRVE SUPRUGE NIKAD NIJE IZGOVORIO U JAVNOSTI, A EVO KAKO IZGLEDA DRUGA ŽENA LANETA GUTOVIĆA: Radi u ozbiljnoj ustanovi
Foto: Printscreen YT

ČUVAO JE PRIVATNI ŽIVOT

IME PRVE SUPRUGE NIKAD NIJE IZGOVORIO U JAVNOSTI, A EVO KAKO IZGLEDA DRUGA ŽENA LANETA GUTOVIĆA: Radi u ozbiljnoj ustanovi

Kultura -

Glumac Milan Lane Gutović preminuo je u 76. godini života na Vojnomedicinskoj akademiji nakon teške bolesti, a njegova ćerka je sada iznela teške optužbe i tvrdi da je prevarena za nasledstvo.

Legendarni Milan Lane Gutović najpoznatiji je po svojim maestralnim ulogama, koje se godinama pamte i prepričavaju.

Milan Lane Gutović, Lane Gutović
foto: Youtube Printscreen/TV Prva

On je retko kada u javnosti pričao o venčanju i odnosu sa prvom suprugom, a jedino je poznato da je sa njom dobio ćerku Milicu, koja je balerina i glumica, a mogli smo da je vidimo u "Ivkovoj slavi" i "Hotelu sa sedam zvezdica" i ćerku Nevenu, koja se ne eksponira u javnosti.

Pokojni glumac i njegova prva žena razveli su se pre više od tri decenije, ali su ostali u prijateljskim odnosima, a on je na sve načine pokušao da je zaštiti od radoznalih očiju javnosti, koje je zanimao njegov privatni život.

Lane Gutović
foto: Damir Dervišagić

Mnoge detalje je uspeo da zadrži u svoja četiri zida, toliko da ime njegove prve supruge ni danas nije poznato javnosti. Nikada nije govorio o prvom venčanju, niti želeo da otkrije ime tadašnje supruge.

Nakon razvoda, Gutović se oženio Biljanom Knežević, sa kojom je bio deset godina u braku, do 2011. godine.

Sa Biljanom je dobio sinove Jakova i Spasoja. Kao što je slučaj i sa prethodnim brakom, glumac ni ovaj nije voleo da ističe u javnosti, te je privatnost želeo da zadrži za sebe. Biljana Knežević danas radi u Pozorištu na Terazijama.

(Kurir.rs/ Blic/ L. S)

Bonus video:

03:01

GLUMCI BDP-a NA OKUPU: Ko je zakasnio, ko preležao koronu, a ko izbegao da da izjavu (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track