"OCA NISI VIDELA 30 GODINA, NE OBMANJUJ JAVNOST" Teške optužbe na račun ćerke Laneta Gutovića nakon njenih TVRDNJI da je oštećena
Foto: screenshot Facebbok, Beta/Medija centar Beograd

KOMENTAR ISPOD OBJAVE

"OCA NISI VIDELA 30 GODINA, NE OBMANJUJ JAVNOST" Teške optužbe na račun ćerke Laneta Gutovića nakon njenih TVRDNJI da je oštećena

Kultura -

Ispod objave Milice Gutović, ćerke Milana Laneta Gutovića, osvanuli su brojni komentari podrške, ali i oni koji su izneli potpuno drugačiju perspektivu njene priče da je oštećena za očevo nasledstvo.

Njena objava izazvala je veliku pažnju javnosti, što se zaključuje po broju pregleda njenog videa i komentara, kojih je više od 400.

Milica Gutović
foto: Facebook

U moru komentara podrške koje je Milica dobila, našlo se par njih koji su izneli i drugu stranu priče, a izdvojio se posebno komentar jedne gospođe koja tvrdi sasvim suprotno od Milice.

Kako je navela, Milica navodno "oca nije videla punih 30 godina jer to nije želala", te "nije tražila ni da ga vidi dok je bio u bolnici".

Milica Gutović
foto: Printscreen/Facebook

"Draga Milice, šta ljudi čine za šačicu medijske pažnje, ti očigledno najbolje znaš. Oca nisi videla 30 godina i sad obmanjuješ ovde narod svojom pre svega netačnom pričom. I sama znaš da taj isti otac nije hteo da vidi tvoju sestru kada je došla na VMA, a da si se ti oglasila tek kada je umro, da nisi ni tražila da ga vidiš, jer te nije ni zanimao. Najglasnija si kad treba da se deli imovina, jer te u celoj ovoj situciju samo to i interesuje. Srdačan pozdrav", napisala je jedna žena.

Podsetimo, Milica Gutović oglasila se juče na svom Fejsbuk profilu putem video snimka,uz tvrdnje da je medicinska sestra pred smrt njenog oca, koji se, po njenom iskazu, tada nalazio na intenzivnoj nezi, uvela dvojicu muškaraca koji nisu bili u srodstvu sa Lanetom.

Milan Lane Gutović, Lane Gutović
foto: Youtube Printscreen/TV Prva

Prema Miličinoj priči, oni su bili svedoci, zajedno sa medicinskom sestrom, navodnog usmenog zaveštanja kojim se ona i njena sestra Nevena lišavaju nasledstva.

Kako dalje tvrdi, njen otac je na dan kada je usmeno zaveštanje napravljeno, bio pod kiseoničkom maskom i kacigom, jer bez nje nije mogao da diše, a u prilog ovome u videu je podelila fotografiju svog oca od tog dana.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

03:01

GLUMCI BDP-a NA OKUPU: Ko je zakasnio, ko preležao koronu, a ko izbegao da da izjavu (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track