ISTORIJSKI SUSRET LEGENDARNIH "NEPRIJATELJA" NA DODELI OSKARA Odmah krenule javne prozivke: "Imao si hrabrosti da se pojaviš"
Foto: Avalon.red / Avalon / Profimedia

SUPERHEROJI I ANTIHEROJI

ISTORIJSKI SUSRET LEGENDARNIH "NEPRIJATELJA" NA DODELI OSKARA Odmah krenule javne prozivke: "Imao si hrabrosti da se pojaviš"

Pop kultura -

Arnold Švarceneger i Deni Devito pojavili su se u paru na sceni dodele Oskara 2024. godine, a taj prizor je posebno obradovao obožavatelje Betmana jer su se nekadašnji zlikovci Mr Friz i Pingvin zajednički obratili Majklu Kitonu, slavnom glumcu koji je tumačio ulogu poznatog superheroja, njihovog neprijatelja.

Usred govora, Devito, koji je glumio Pingvina u "Betmen se vraća" iz 1992, prstom je uperio u Kitona u publici i rekao: "Eno ga! Ovde je!"

Majkl Kiton
foto: Printscreen YouTube

- Imaš puno hrabrosti da pokažeš svoje lice večeras - dodao je Švarceneger, koji je glumio Mr Friza u "Betmenu i Robinu" iz 1997. godine. Tamo je Betmena pak glumio Džordž Kluni.

Popularni Betmen je ostao potpuno hladan gledajući "svoje protivnike", ali ipak je odlučio da reaguje na ove simpatične provokacije, poigrao se i obojici signalizirao "neka dođu".

Za kraj njihove interakcije, Devito je odlučio da se dodatno poigra, te je poručio Kitonu da se vide na "Balu guvernera", poznatom afterpartiju nakon dodele.

Ovaj legendarni dvojac je inače poznat po zajedničkoj ulozi u filmu "Twins", a na ovogodišnjoj dodeli su prezentovali nagrade za najbolje vizualne efekte koju je dobio film "Godzilla Minus One" i za najbolju montažu koju je dobio "Oppenheimer".

(Kurir.rs/ The Wrap/ L. S)

Bonus video:

00:45

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit zavalio šamarčinu Krisu Roku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja