PONOVO SE OGLASILA ĆERKA LANETA GUTOVIĆA Otkrila zbog čega je javno iznela optužbe oko nasledstva: "Iskreno se nadam..."
Foto: Printskrin/Facebook

PONOVO SE OGLASILA ĆERKA LANETA GUTOVIĆA Otkrila zbog čega je javno iznela optužbe oko nasledstva: "Iskreno se nadam..."

Kultura -

Velika prašina se podigla u medijima nakon što je ćerka legendarnog glumca Milana Laneta Gutovića, koji nas je napustio 25. avgusta 2021. godine u 76. godini, iznela tvrdnje da je prevarena za nasledstvo.

Milica Gutović nedavno je objavila snimak u kom tvrdi da je medicinska sestra pred smrt njenog oca uvela dvojicu muškaraca koji nisu bili u srodstvu sa Lanetom, a ovog puta se ponovo oglasila na Fejsbuku sledećim rečima:

"Dragi moji prijatelji, pratioci i poštovaoci moga oca Milana Gutovića, želim svima da vam se zahvalim na velikoj podršci i pomoći koju ste mi ukazali. Moj motiv da sa vama podelim moj problem je bio da dobijem psihološku podršku od dobronamernih stručnih ljudi, kako da zaštitim svoja zakonita nasledna prava. Mnogo ste mi pomogli, a iskreno se nadam da sam i ja pomogla drugim ljudima da se i oni u budućnosti ne nađu u ovako teškoj situaciji. Još jedanput vam se svima od srca zahvaljujem!"

Inače, Milan Lane Gutović iz dva braka ima četvoro dece, dve ćerke i dva sina.

(Kurir.rs/T.B.)

Bonus video:

15:19

BRZE VESTI 13.03.2024

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track