SEĆATE LI SE MARIJE IZ "LUD, ZBUNJEN, NORMALAN"? Danas u Netfliksovom filmu glumi OPASNU SRPKINJU, a transformacija je NEVEROVATNA
Foto: Printscreen YouTube

VELIKI USPEH

SEĆATE LI SE MARIJE IZ "LUD, ZBUNJEN, NORMALAN"? Danas u Netfliksovom filmu glumi OPASNU SRPKINJU, a transformacija je NEVEROVATNA

Kultura -

Glumicu Tatjanu Šojić pamtimo po ulozi Marije u kultnoj seriji "Lud, zbunjen, normalan", gde je glumila vlasnicu kafića "San Remo", koja prolazi kroz razne dogodovštine sa Fazlinovićima i ostalom klijentelom.

Mnogi su uživali u njenim duhovitim replikama, a zapamćena je kao crvenokosa. Frizura je bila njen zaštitini znak tokom emitovanja serije koja je zasmejavala ceo Balkan.

Glumom se i danas bavi, a sada se pojavila u Netfliksovom ostvarenju "60 minuta" koje govori o MMA borcu Oktaviju Bergmanu, koji odustaje od važnog meča kako bi se sreo sa ćerkom za njen rođendan, ali caka je u tome što to mora da uradi za 60 minuta ili će izgubiti starateljstvo nad njom.

Stvari ne olakšava i zapravo je dodatni problem grupa kriminalaca na koje naleće na putu do voljene ćerke.

Tatjana Šojić
foto: Printscreen YouTube

Tatjana u filmu glumi Danicu, zastrašujuću Srpkinju koja naređuje Oktavijevu otmicu i mnogi komentarišu da se odlično snašla u tome.

Ona je doživela neverovatnu transformaciju i mnogi je ne bi prepoznali. Od uloge Marije u "Lud, zbunjen, normalan", potpuno je promenila izgled i sada ima sedu kosu.

Inače, film je na Netfliks stigao 19. januara i beleži odličnu gledanost.

(Kurir.rs/ Telegraf/ L. S)

Bonus video:

01:15

DA LI ZNATE PRAVO IME EVE RAS? Ovo je jedva stalo u ličnu kartu, a JEDNO OD PREZIMENA JOJ JE VAGNER! Glumica otkrila sve detalje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track