OTKRIVENA VELIKA TAJNA OTVORENIH VRATA POSLE 30 GODINA: Ovo je pravi razlog što je serija nastala, fanovi će biti šokirani! VIDEO
Foto: Printscreen/youtube

možda niste znali

OTKRIVENA VELIKA TAJNA OTVORENIH VRATA POSLE 30 GODINA: Ovo je pravi razlog što je serija nastala, fanovi će biti šokirani! VIDEO

Kultura -

Serija "Otvorena vrata" jedno je od kultnih ostvarenja domaće kinematografije, a replike porodice odzvanjaju i danas, posle 30 godina.

Prve dve sezone prikazivane su tokom 1994. i 1995. godine, a treća i četvrta tokom 2013. i 2014. godine. Serija prikazuje život savremene građanske porodice iz srpske prestonice.

Sada sve ima drugačiji smisao

Vesna Trivalić, Otvorena Vrata, Cakana
foto: Printscreen/Youtube

Ipak, zanimljivo je da su neke tajne o "Otvorenim vratima" otkrivene tek sad. Glumica Bojana Maljević je gostujući na TV Insajder rekla da je serija rađena po narudžbini njenog oca, producenta Bojana Maljevića, i to kao reklama za vrata koja je u to vreme proizvodio.

Vesna Trivalić, Otvorena Vrata
foto: Printscreen/youtube

- "Otvorena vrata" su pre svega kreirali Miloš Radović i tada studentkinja Biljana Srbljanović po narudžbini našeg oca koji je hteo da napravi porodičnu seriju, komediju koja za cilj ima da promoviše vrata koja je proizvodio - ispričala je Bojana, koja je u emisiji gostovala sa svojom sestrom Anom Maljević.

Ona je dalje u razgovoru objasnila da su to bila "one tuch lock vrata“, koja se više ne proizvode, a glavni lik Cakana (Vesna Trivalić) je u seriji bila prodavac vrata, jer paradoksalno kao umetnica nije imala dovoljno posla.

Glavne uloge pored Vesne Trivalić tumačili su Sofija Jović (Milica), Milan Gutović (Dragoslav), Nikola Đuričko (Vojislav), Bojana Maljević (Ana), Zoran Cvijanović (Milorad).

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track