SUPUSTILA JE RUKU I NIKO NIJE MOGAO DA SKINE POGLED SA NJENIH OČIJU: Ovako nešto nikad niste videli, svi se pitaju da li su prave
Foto: www.tiktok.com/@emy.666

zanemećete!

SUPUSTILA JE RUKU I NIKO NIJE MOGAO DA SKINE POGLED SA NJENIH OČIJU: Ovako nešto nikad niste videli, svi se pitaju da li su prave

Zanimljivosti -

Prema nekom nepisanom pravilu oni koji imaju braon oči želeli bi da imaju zelene ili plave i obrnuto. U današnje vreme ove želje možemo ispuniti zahvaljujući kontakt sočivima u svim nijansama, međutim, nikada nije ista boja kao ona prirodna koju dobijamo po rođenju.

Ejmi je pokazala plave oči
Ejmi je pokazala plave očifoto: www.tiktok.com/@emy.666

Jedna devojka na TikToku potpuno je očarala internet zajednicu kada je pokazala svoje oči. Njihova boja je poput najlepšeg mora, a kako su još krupne efekat je gotovo omamljujući.

Tiktokerka koja se predstavlja kao Ejmi, jednim kratkim snimkom privukla je veliku pažnju. Ona je u video-snimku u krupnom kadru snimala svoje lice, a preko njega je držala ruku. Kada je spustila ruku sa lica, pokazala je svoje omamljujuće plave oči. Ovaj snimak videlo je više od 8.000 ljudi, a komentari su se samo nizalo.

Iako su isprava svi mislili da je to Ejmina prirodna boja očiju, ona je otkrila da su u pitanju kontakt sočiva koja deluju izrazito uverljivo.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

00:33

DE VINČA O NEREALNIM OČEKIVANJIMA DEVOJAKA! Obrazložila da je Miss Srbije uzor celoj naciji: Nama ne treba fiksirana lepota!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track