VOJIN ĆETKOVIĆ SNIMIO INTIMNE SCENE SA SVOJOM KUMOM: Glumac u vatrenom zanosu na krevetu, mreže gore svi komentarišu vrele kadrove
Foto: Printscreen/Youtube/Kalkanski krugovi

vatrene scene

VOJIN ĆETKOVIĆ SNIMIO INTIMNE SCENE SA SVOJOM KUMOM: Glumac u vatrenom zanosu na krevetu, mreže gore svi komentarišu vrele kadrove

Kultura -

Domaća kinematografija iznedrila je brojna ostvarenja u poslednje vreme, a svakako su najviše pažnje privukle serije.

Kalkanski krugovi
foto: Firefly Production

U moru dobrih ostvarenja veliku pažnju javnosti privukli su "Kalkanski krugovi" čija se treća sezona nedvano emitovala na Superstar kanalu. Ova mračna misterija privukla je veliku pažnju javnosti.

Vrele scene Vojina i Nataše

Jednu od ljubavnih linija koja se oslanja na emocije iz prošlosti nose glavni junak Vojin Ćetković kao Dejan Matić i Nataša Ninković u liku Vere Jakovljević.

Natasa Ninkovic, Vojin Cetkovic
foto: Printscreen/Youtube/Kalkanski krugovi

Njihova ljubavna priča privukla je veliku pažnju javnosti, naročito zbog vrelih scena koje su snimili. Strastvene scene na kauču natrerale su mnoge da se zapitaju da li se iza svega krije nešto više.

Nažalost, fanovi su ostali razočarani budući da su njih dvoje kumovi i dobri prijatelji.

Nataša Ninković i Vojin Ćetković poznaju se još od FDU, gde su studirali u istoj klasi profesora Vladimira Jeftića. Tada su se i sprijateljili, a kasnije je Nataša zajedno s Nikolom Đuričkom, kumovala na venčanju Vojina i Slobode Mićalović. Posle je Ćetković bio kum Natašinim sinovima Luki i Matiji.

- Mi smo, čini mi se, bili skromni u tim maštanjima. Živelo se od danas do sutra, imali smo ogromnu strast i ljubav prema pozivu pre svega, ali i visoke standarde u smislu šta raditi i kako. Bitnija je bila suština od spoljnjeg folklora - rekla je Nataša za TV Ekran na pitanje da li su tada, kao studenti, mogli da predvide svoj uspeh.

Kalkanski krugovi
foto: Firefly Production

Kroz seriju su se provukle i autentične slike njih dvoje iz studentskih dana.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track