"OSTVARIO SAM SAN DA SPOJIM STRAST PREMA STRIPU I GLUMI" Stefan Kapičić o najnovijem Marvelovom nastavku "DEDPUL I VULVERIN"
Foto: Uroš Vojinović

Svetski a naš!

"OSTVARIO SAM SAN DA SPOJIM STRAST PREMA STRIPU I GLUMI" Stefan Kapičić o najnovijem Marvelovom nastavku "DEDPUL I VULVERIN"

Kultura -

Baš kao što je i u prva dva Marvelova nastavka o "Dedpulu" glumac Stefan Kapičić tumačio ulogu Kolosa, lika poznatog po nadljudskoj snazi i izdržljivosti, sa sposobnošću da transformiše svoje telo u čelik, i u trećem nastavku, koji će se prikazivati od 24. jula, gledamo ga u istoj ulozi.

Stefan Kapičić
foto: Regina Wagner / Zuma Press / Profimedia

Najavljena ponoćna premijera filma "Dedpul i Vulverin" održaće se 23. jula u svim većim bioskopima u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Prvi Marvelov film u ovoj godini najavio je uzbudljivi treći nastavak o Marvelovom junaku Vejdu Vilsonu ili Dedpulu, dodavši mu još jednog poznatog superheroja u scenario, kao i u naslov samog filma - Vulverina. Već ovekovečeni u tumačenju ovih likova, i ovaj put su u glavnim ulogama Rajan Rejnolds i Hju Džekman.

Neizostavni lik Marvelovog univerzuma i pomenute franšize je i Kolos, kome glas opet pozajmljuje Stefan Kapičić.

- Prošlo je skoro 10 godina otkako sam dobio ulogu Kolosa u filmu "Dedpul", što mi je na svojevrstan način obeležilo život i otvorilo mnoga vrata. Igrajući tu ulogu, ostvario se jedan od mojih snova: spojio sam dve svoje velike strasti - prema stripu i prema glumi - rekao je glumac.

Stefan Kapičić
foto: Nenad Kostić

Prva dva filma ostvarila su uspeh i zaradu od skoro dve milijarde dolara, a očekuje se da će treći deo prevazići oba.

- Od samog početka snimanja svakog dela filma sve je bilo izuzetno pozitivno i veoma relaksirano, što se nije promenilo ni u trećem delu. Dolaskom Hjua Džekmana u našu "Dedpul" ekipu dobili smo osim sjajnog glumca i povratak Vulverina. Kombinacija Rajan - Hju je definitivno dobitna i na njima se bazira ovaj nastavak, kao što su se prva dva dela najviše bazirala na odnosu Dedpula i Kolosa - zaključio je glumac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track