ŽENSKI HULK HOGAN: Uzimala steroide i postala muško!

Izrasla joj i muškost

ŽENSKI HULK HOGAN: Uzimala steroide i postala muško!

Ludi svet -
Kendis Armstrong iz Londona pila je steroide i od ženstvene plavuše postala mišićava i muškobanjasta

Kendis Armstrong (28) iz Londona preterala je sa uzimanjem steroida pa sada izgleda kao muškarac! Kendis je nekada bila vitka i ženstvena plavuša, a sada svojom fizičkom građom podseća na Hulka Hogana i rastu joj dlake na leđima, grudima, a i na licu.

Ona ističe da kada je počela sa uzimanjem steroida nije planirala da bude toliko mišićava, ali da je sada kasno da prestane. Osim muževnog tela Armstrongovoj je i klitoris toliko otekao da je sada kao mali penis.

"Da, znatno je porastao (klitoris). Sada je dugačak oko 2,5 centimetara i izgleda kao mali penis, pa čak može i kožica da se povlači", opisuje Kendis.

Njene grudi su takođe žrtva uzimanja steroida i sada beživotno vise.

"Ispraznile su se i nisu naročito lepe, ali meni je to ok, jer nikada nisu ni bile moja najbolja osobina”, optimistična je Armstrongova.

Kendis nema nameru da prestane da uzima te supstanci jer misli da bi joj tako bilo loše i da bi joj bilo veoma teško da se ponovo pretvori u ženu.

"Ako me nazivaju trandža i peder kada izađem na ulicu, zašto ne bih zarađivala od toga”, priča Amrstrongova koja kaže da sada više zarađuje jer nastupa kao transvestit.

FOTOGRAFIJE MOŽETE DA VIDITE OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track