SRPSKA SNAJKA POSTALA JULIJA: Adrijana Lima Romeova devojka!

Harpers bazar

SRPSKA SNAJKA POSTALA JULIJA: Adrijana Lima Romeova devojka!

Pop kultura -
Uloga Julije dodeljena je Adrijani Limi, Irini Šajk, Mirandi Ker i Bar Rafaeli, a svaka od njih, naravno, ima i svog Romea

Adrijana Lima, srpska snajka, supruga Marka Jarića, samo je jedna od lepotica koje će u novom izdanju "Harpers Bazara" dočarati ulogu seksi Julije.

Novembarsko izdanje magazina "Harpers bazar" baviće se ljubavlju, a kako bolje neko kroz delo Vilijema Šekspira "Romeo i Julija".

Uloga Julije dodeljena je Adrijani Limi, Irini Šajk, Mirandi Ker i Bar Rafaeli, a svaka od njih, naravno, ima i svog Romea.

Adrijana je svoju karijeru započela kada je imala 15 godina, kada je pobedila na brazilskom izboru „Ford“ modne agencije. Na svetskom takmičenju "Ford" supermodela i završila je na drugom mestu. Tri godine kasnije, Adrijana se preselila u Njujork, gde je potpisala ugovor sa modnom agencijom "Elit". Njena karijera je doživela vrtoglavi uspon, i Adrijana se ubrzo našla na naslovnim stranama magazina kao što su "Vog" i "Meri Kler".

Adrijana se 2009. godine na Dan zaljubljenih udala za srpskog košarkaša Marka Jarića, a u novembru iste godine dobila je ćerku Valentinu, a u septembru 2012. drugu devojčicu Sijenom.

http://www.youtube.com/watch?v=_zgy_dmByso

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track