Najnovije vesti

DOMAĆI ZADATAK: Hrvatski osnovac želi da bude narkodiler!

Sedi, jedan!

DOMAĆI ZADATAK: Hrvatski osnovac želi da bude narkodiler!

Ludi svet
Učenik je u tekstu detaljno objasnio njegov posao kao dilera i kojim bi se radnjama bavio, a na kraju je upitao nastavnicu: Može li dva za trud?

Hrvatski osnovac napisao je vrlo zanimljiv domaći zadatak na temu 'Voleo bih se probuditi kao...'. Dečak je, naime, poželeo da bude narkodiler!

U tekstu je detaljno objasnio njegov posao dilera i kojim bi se radnjama bavio, a na kraju je upitao nastavnicu: Može li dva za trud? Nastavnica mu je odgovorila sledeće.- Kristijane! Tvoj zadatak je zabrinjavajući. Od svih mogućih zanimanja, životinja pa i stvari, ti izabereš da se probuduš kao diler!!! Da si napisao celu beležnicu i još jednu takvu o toj temi ne bi dobio dovoljan ni pod razno. Zdrav razum mi ne dozvoljava da ovaj rad prepun ilegalnih radnji i nabrajanja raznih opojnih sredstava uopšte pokušam da ispravim. Napisaćeš novi domaći zadatak s novom temom koju ću ja odrediti i u njoj ne želim više da čitam ni o dilerima, niti o drogi, ni bilo kojim stvarima koje su zakonom zabranjene!!! Duboko sam šokirana!Nedovoljan (1)'

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...