KUD SEVOJNO: Svečani koncert za kraj sezone!

Velika sceni Narodnog pozorišta u Užicu

KUD SEVOJNO: Svečani koncert za kraj sezone!

Pop kultura -
Početkom decembra sa svojim izvođačkim ansamblom i narodnim orkestrom još jednom će ljubiteljima folklora, prijateljima, gostima i rodbini mamiti aplauze

Kulturno-metničko društvo "Sevojno" iz Užica svečanim koncertom na Velikoj sceni Narodnog pozorišta u Užicu zatvara svoju koncertnu sezonu u 2013. godini.

Kulturno umetničko društvo Valjaonice bakra a.d i Valjaonice Aluminijuma „Impol Seval“ a.d. Sevojno ove godine slavi 59 godina svoga postojanja, tako da će ovo ujedno biti i veliki rođendanski koncert ansambla koji je jako dobro kotiran na folklornoj sceni, kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Dobitnik je najvećih folklornih priznanja, među kojima se izdvaja zlatna koju im je dodelio Savez amatera Republike Srbije.

Početkom decembra sa svojim izvođačkim ansamblom i narodnim orkestrom još jednom će ljubiteljima folklora, prijateljima, gostima i rodbini mamiti aplauze.

Na zatvaranju svoje 59. koncertne sezone Sevojno će se gostima predstaviti upravo onim koreografijama sa kojima su tokom ove godine oduševljavali publiku kako u Rumuniji, Belgiji, Nemačkoj, Makedoniji, Austriji tako i u mnogim gradovima naše zemlje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track