GPS OGRLICA ZABELEŽILA: Maca ustopirala Deda Mraza i provozala se sankama?!

Čudno putovanje

GPS OGRLICA ZABELEŽILA: Maca ustopirala Deda Mraza i provozala se sankama?!

Ludi svet -
Prema podacima sa mačkine GPS ogrlice, Suki je to veče preletala preko krovova kuća brzinom do 295 kilometara na sat i za samo nekoliko trenutaka prešla razdaljinu od 20 kilometara

Dok je Meloni Galager iz Plimota na Božićno veče mirno spavala u svom krevetu, njena mačka Suki je izgleda uživala u magičnoj vožnji Deda Mrazovim sankama. Prema podacima sa mačkine GPS ogrlice, Suki je to veče preletala preko krovova kuća brzinom do 295 kilometara na sat i za samo nekoliko trenutaka prešla razdaljinu od 20 kilometara.Pošto je videla podatke sa GPS ogrlice svoje mačke, gospođa Galager ima samo jedno objašnjenje - Suki je skočila na Deda Mrazove sanke i doživela magičnu vožnju iznad Plimota.

Vlasnica mačke je odlučno odbacila bilo kakve tvrdnje o grešci u GPS uređaju koji je do te večeri besprekorno radio: "Živim sama i spavala sam u trenutku kada je mačkin uređaj zabeležio ove podatke. Maksimalna brzina je bila 295km/h!", napisala je Meloni Galager na svom Fejsbuk profilu.

"Otišla je iz naše ulice do lokacije udaljene nekoliko kilometara nasred reke samo da bi se za jedan minut vratila nazad i to iznad krovova kuća."

"Još od detinjstva ne verujem u Deda Mraza, ali da li je moguće da je ustopirala njegove sanke i provozala se?" Međutim, proizvođači GPS ogrlica za mačke nisu bili u prazničnom duhu pa su kratko saopštili da njihovi uređaji ponekad mogu da imaju pogrešna očitavanja kada su im baterije skoro prazne.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track