SUPER TATA ILI PAPUČAR: Gde greši ovaj ćale?

Internet senzacija

SUPER TATA ILI PAPUČAR: Gde greši ovaj ćale?

Ludi svet -
Bloger Dajin Ričards objavio je fotografiju na kojoj češlja svoju ćerkicu dok na grudima drži sina, a slika se ubrzo proširila društvenim mrežama

Bloger Dajin Ričards objavio je fotografiju na kojoj češlja svoju ćerkicu dok na grudima drži sina, a slika se ubrzo proširila društvenim mrežama i zbog osuđujućih komentara pretvorila se u pravu medijsku senzaciju.

Dok je većina čitalaca ostavljala pozitivne komentare, bilo je i onih koji su ga osuđivali, nazivali "narkomanom" i "članom bande", a Ričards tvrdi da nije imao nikakav drugi motiv osim što je hteo da pokaže svojoj ženi da i on brine o deci.

"Dok sam je češljao, pomislio sam da mi supruga neće verovati da i ja to znam da radim. Uzeo sam fotoaparat, uključio tajmer i nastavio sa radom", rekao je.

Ričards dodaje da je putem mejla dobio stotine poruka neistomišljenika i očeva koji su ga napadali zbog toga što obavlja poslove koji bi trebalo da radi njegova supruga.

"Ako me mrzite, to je loše za vas jer nameravam da nastavim sa onim što volim i u čemu uživam", bio je odgovor Ričardsa koga su mediji nazvali "super tatom".

Naime, podsticanje ove rasprave je i bila njegova namera, a cilj mu je bio da pokaže da postoji i drugi način raspodele poslova i porodičnih obaveza.

"Najmuževnije je biti dovoljno veliki muškarac da obavljate i ono što se dugo smatralo 'ženskim poslovima'", zaključio je on.

http://www.youtube.com/watch?v=QwxPuUb5iR8

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track