RODITELJI MLAĐIH KARDAŠIJANKI: Zabavljajte se samo sa bogatim momcima!

Imaju plan

RODITELJI MLAĐIH KARDAŠIJANKI: Zabavljajte se samo sa bogatim momcima!

Pop kultura -
Radi se o izgrađivanju imena Kardašijan i to je mladim sestrama jasno. One moraju da koriste svoje buduće ljubavne veze za izgradnju svoje karijere

Polusestrama slavnih sestara Kardašijan, Kajli i Kendal Džener rečeno je da moraju vrlo pažljivo da biraju svoje buduće momke i kako emotivna kompatibilnost s nekim jednostavno nije dovoljna. Traži se još mnogo toga...

Jedan izvor tvrdi kako je Kajli i Kendal rečeno kako nikako ne smeju da budu s običnim momcima. Zato je pevač Hari Stajls dočekan raširenih ruku kao potencijalni dečko Kendal Džener.

Radi se o izgrađivanju imena Kardašijan i to je mladim sestrama jasno. One moraju da koriste svoje buduće ljubavne veze za izgradnju svoje karijere.

Upravo ovakvo shvatanje je i stalo na put dugom braku njihovih roditelja, Brusu i Kris. Brus je želeo da vode običan život, ali bio je nadjačan. Devojke žele da budu kao svoje starije polusestre Kardašijan i uradiće sve šta im majka Kris predlaže, jer je ona najvećim delom zaslužna za uspeh svoje "omiljene" ćerke Kim.

"Da biste se zabavljali sa jednom od sestara Džener, prvo morate da se upoznate sa Kris. Ona je ta koja će dati zeleno svetlo. Kris se trudi da osigura najbolje za svoje mlade ćerke kako bi one bile uspešan nastavak porodice Kardašijan", rekao je izvor i dodao kako ti momci moraju da imaju mnogo više od same ljubavi prema devojkama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track