PROVERITE: 6 znakova da imate vidovnjačke sposobnosti!

Misterije uma

PROVERITE: 6 znakova da imate vidovnjačke sposobnosti!

Ludi svet -
Ako ste uvek mislili da imate vidovnjačke, ili telepatske sposobnosti, ovih 6 znakova će vam razrežiti sve sumnje

Većini se dogodilo barem jednom da dožive nešto nalik telepatiji ili vidovitosti, ali ponekom se to događa mnogo češće.

Pogledajte šest znakova po kojima biste mogli prepoznati da li reč o nečem zaista paranormalnom.

Predosetite da će telefon zazvoniti i ko će zvatiTo vredi samo u slučaju ako se radi o osobi s kojom se dugo niste čuli. Pogotovo ako se slična situacija događa često.

Osećate kada je vaše dete, ili neko ko vam je veoma blizak u nevoljiOvde nije reč o običnoj brizi koji roditelji imaju za svoje dete i bliske osobe, nego o snažnom osećaju da se nešto loše dogodilo što se na kraju pokaže ispravnim. Ovakvi slučajevi su zabeleženi između roditelja i dece, supružnika, rođaka i naravno blizanaca.

Mesto na kom nikada pre niste bili vam je potpuno poznatoAko vam se događa da dođete u kuću u kojoj nikad prije niste bili, a sve vam djeluje poznato, čak i sitni detalji te znate što se gdje nalazi - možda ste vidoviti.

Imate snove koji se ostvarujuAko često sanjate snove o sebi i bliskim ljudima, pa čak i svetu, koji se ostvaruju to bi mogao biti dokaz da ste vidoviti. Proročki snovi su, navodno, drugačiji od običnih snova, lucidniji su, detaljniji i uverljiviji.

Dodir je dovoljan da osetite i saznate neke detalje o stvari i osobiVeć nakon rukovanja s nepoznatom osobom znate neke detalje o njoj, poput toga odakle je, kakva je i što radi, a događa vam se i da kad dodirnete neki predmet znate kome je pripadao i njegovu prošlost? Iako postoji mogućnost da ste samo veoma pronicljivi, postoji i šansa da imate posebnu moć percepcije i vidovitosti.

Redovno govorite svojim prijateljima šta će se dogoditi i to se zaista dogodiKada dobro poznajete neku osobu i njene navike, nije neko veliko čudo ako vidite što bi joj se moglo dogoditi. Ali, ako se događa da imate snažan osećaj da će se nešto potpuno neočekivano dogoditi bliskim osobama i to se zaista dogodi, to bi mogao biti znak vidovitosti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track