SEVALE GRUDI: Glumica Robin Rajt se dva puta izblamirala na dodeli Zlatnih globusa
Foto: Rojters

Neobuzdano poprsje

SEVALE GRUDI: Glumica Robin Rajt se dva puta izblamirala na dodeli Zlatnih globusa

Pop kultura -
Nekadašnja supruga Šona Pena je nenamerno otkrila lepljivu traku na grudima, koja je virila iz seksi haljine koju je nosila na ceremoniji

Američka glumica i pevačica, Robin Rajt (47) osvojila je nagradu "Zlatni globus", međutim uspela je da se i izblamira čak dva puta za večePrilikom govora koji je održala pri preuzimanju nagrade, za najbolju glumicu u tv drami "House of Cards", nekadašnja supruga Šona Pena je nenamerno otkrila lepljivu traku na grudima, koja je virila iz seksi haljine koju je nosila na ceremoniji.

Da stvar bude još i gora sve to desilo se nedugo nakon što je pozirajući fotoreporterima na crvenom tepihu pokazala svoje grudi iz profila, što bi moglo da se shvati kao greška kreatora koji je zaslužan za ovaj model.

Glumica je priznala da nagradu uopšte nije očekivala, pa da tako nema ni pripremljen govor. Svakako, zahvalila se ekipi koja je radila dramu za čiju je ulogu i nagrađena

Nakon preuzimanja nagrade, glumica je otkrila svoje planove u vezi sa verenikom Benom i eventualnim venčanjem. "Sve je još sveže. Još uvek ne znamo detalje i dogovaramo se oko toga gde, kada i kako, ali smo takođe i neizmerno srećni", rekla je Robin.

http://www.youtube.com/watch?v=_EeE0AAN6EY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track