POSTAO TV ZVEZDA: Pogledajte kako se dečko osvetio devojci koja ga je prevarila sa najboljim drugom!
Foto: Twitter

Bivša se debelo pokajala

POSTAO TV ZVEZDA: Pogledajte kako se dečko osvetio devojci koja ga je prevarila sa najboljim drugom!

Ludi svet -
Danas njega prati oko 70.000 obožavalaca, gostuje u raznim TV emisijama, na Tviteru je idol, a predlažu mu i kandidaturu za predsednika

ATLANTA - Od Kejna Zipermena biste mogli da naučite kako da iz svake situacije izvučete ono najbolje. Naime, njega je devojka prevarila sa najboljim drugom, a on je odlučio da sve podeli sa internet zajednicom.

Zahvaljujući duhovitim opaskama koje je odgovarao svojoj bivšoj devojci, postao je zvezda društevnih mreža, a onda su usledila i gostovanja u TV emisijama...

Kada je saznao da mu je devojka bila sa najboljim drugom, odmah je raskinuo sa njom, a ona je želela da se pomire. Na njene "slatke" pozive na pomirenje, on joj je odgovarao hladnim i duhovitim odgovorima.

"Bio je to samo jedan dečko.. Molim te.. Nedostaješ mi. Nijedan dečko me nije tretirao kao ti. Ti si zaista najslađi i najbolji dečko na svetu. Hoćeš li da se pomiriš sa mnom?", glasila je jedna od poruka njegove devojke.

On joj je na to poslao fotografiju Mile Kunis na kojoj piše "Ne. J*** se". Kada je bivša pobesnela što je okačio konverzaciju na TViter, on je, aludirajući na njeno "To je bio samo jedan dečko", uzvraio sa "To je bio samo jedan tvit".

Danas njega prati oko 70.000 obožavalaca, gostuje u raznim TV emisijama, na Tviteru je idol, a predlažu mu i kandidaturu za predsednika.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track