ONI SU DECA BOGATIH: Zvezde kojima novac nikada nije nedostajao!
Foto: Beta Ap

Naslednici

ONI SU DECA BOGATIH: Zvezde kojima novac nikada nije nedostajao!

Pop kultura -
Rođeni u dobrostojećim porodicama oni su se okrenuli javnom životu i dobro unovčili svoj talenat

Život ovih pripadnika svetskog šoubiznisa najbolje opisuje parola, od bogatih do bogatijih. Rođeni u dobrostojećim porodicama oni su se okrenuli javnom životu i dobro unovčili svoj talenat i umeće za izazivanje medijske pažnje i skandala. Nekada bogata deca danas su vodeće poznate ličnosti.

TEJLOR SVIFT Tejlor Svift je velikim muzičkim uspehom ostvarila milionske zarade. Za detinjstvo u izobilju potrudila se njena majka Andrea Smit, marketinški stručnjak u penziji, i otac Skot Svift koji je finansijski savetnik u kompaniji "Merrill Lynch". PSAJNjegov hit “Gangnam Style” je oda njegovom rodnom gradu, Gangamu, koji se nalazi u najbogatijem delu Južne Koreje. Otac ovog muzičara, Park Von Ho, je izvršni direktor korporacije "Di", dok je njegova majka, Kim Jung Hi, vlasnica restorana.

MAJLI SAJRUSOtac Majli Sajrus je kantri zvezda, Bili Rej Sajrus, čije se bogastvo procenjuje na 50 miliona dolara.

PARIS HILTONIako je obajvila nekoliko pesama, pokenula modnu i kozmetičku liniju, Paris je i dalje najpoznatija kao naslednica lanca hotela "Hilton".

KIM KARDAŠIJANRialiti zvezda Kim Kardašijan rođena je u bogatoj porodici, njen otac Robert Kardašijan uspešno se bavio advokaturom. Majka Kris Dženr oduvek je bila okrenuta javnom životu, 2007. godine pokrenula je rialiti "U korak sa Kardašijanovima" koji je ovoj porodici obezbedio ogromnu popularnost i ogroman novac.

TORI SPELINGTori Speling poznajemo po ulozi Done u televizijskom hitu, seriji "Beverli Hils", pokrenula je nekoliko rialiti emisija. Veliku podršku od početka karijere imala je od svog ova, Arona Spelinga, čuvenog TV producenta koji je 2006. preminuo.

BRUK ŠILDSGlumica ima plemićko poreklo, njena baka po ocu bila je italijanska princeza, Dona Marina Torlonia, ćerka italijanskog plemića i Amerikanke iz visokog društva.

OLIVIJA PALERMOOtac Olivie Palermo je Daglas E. Palermo, trgovac nekretninama, a majka Lin Hačins je poznati dizajner enterijera.

ROBIN TIKEOvaj poznati muzičar potiče iz umetničke porodice, njegov otac, Alan Tike poznat je po ulozi u “Growing Pains” , dok je majka, Glorija Ring, poznata glumica.

(Žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track