SPREMNI ZA LJUTI ROKENROL: Vodič kroz Rock@EXIT!

11. jun Petrovaradin

SPREMNI ZA LJUTI ROKENROL: Vodič kroz Rock@EXIT!

Pop kultura -
Queens of the Stone Age dolaze u Srbiju pravo sa vodećih evropskih festivala, a na rokenrol slavlju pridružiće im se i Partibrejkers, Eyesburn, Ritam nereda i Repetitor

Pravo letnje vreme, vedro nebo, tvrđava i ljuti rokenrol više su nego dovoljni razlozi da sredu, 11. jun provedemo na festivalu Rock@EXIT na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu! Već sutra Queens of the Stone Age dolaze u Srbiju pravo sa vodećih evropskih festivala, a na rokenrol slavlju pridružiće im se i Partibrejkers, Eyesburn, Ritam nereda i Repetitor!

Napravi plan - Satnica18:20 Repetitor19:10 Ritam nereda20:00 Eyesburn21:05 Partibrejkers22:30 Queens of the Stone Age

Rock@EXIT: pohitaj-proskitaj!Pozivamo sve posetioce ROCK@EXIT festivala da na Tvrđavu dođu odmah po otvaranju kapija jer ih pored nastupa sjajnih bendova i lepog vremena očekuje i niz zanimljivih dodatnih sadržaja, poput ART MARKETA, izložbe instalacija studenata Akademije umetnosti iz Novog Sada i mnogih drugih iznenađenja.

Nabavi kartu što pre!U prodaji su ulaznice po ceni od 1.499 dinara. Na dan festivala ulaz na Rock@EXIT iznosiće 2.499 dinara. Ulaznice za festival dostupne su kako online, preko sajta gigstix.com, tako i u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mreži još danas, dok će sutra moći da se kupe na ulazima na festival.

Pozivaju sve svi posetioci Rock@EXIT festivala da ponesu paštete, sardine, mesne nareske i drugu konzerviranu hranu i učestvuju u zajedničkoj akciji za pomoć ugroženima u poplavama. Na samom ulazu na festival, odmah pored pulta za prodaju karata, biće smešten humanitarni štand, gde će svi posetioci od otvaranja ulaza pa do 22h moći da ostave svoju donaciju. Sva prikupljena pomoć namenjena je žrtvama poplava u Smederevskoj Palanci!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track