(VIDEO) IZBAČEN SA SOPSTVENOG ROĐENDANA: Kralj Instagrama šutnuo devojku u lice!
Foto: Printscreen Yt

Preterao

(VIDEO) IZBAČEN SA SOPSTVENOG ROĐENDANA: Kralj Instagrama šutnuo devojku u lice!

Ludi svet -
Dan Bilzerian je poznat po tome što voli da baca devojke s krova, a sad je jednu šutnuo u glavu

MAJAMI - Obesni milioner, plejboj i kockar koji je zbog obilja fotografija luksuznog života i raskošnih lepotica donelo titulu Kralja Instagrama, napravio je još jedan grandiozan skandal zbog kojeg je izbačen s proslave sopstvenog rođendana u modernom noćnom klubu "LIV Nightclub" u Majamiju.

Ako se ne sećate ko je Dan Bilzerian, sigurno ćete se setiti suludog bogataša koji je bacio porno glumicu s krova kuće. Nesrećnica je zamalo poginula jer joj je dlaka falila da omaši bazen, pa može da zahvali Bogu što je samo slomila nogu.

Dan Bilzerian s neverovatnom lakoćom puni novinske stupce, a mnogi muškaraci verovatno mu zavide na bezbrižnom životnom stilu u društvu lepotica.

Međutim, bahatost počinje da mu se vraća kao bumerang. Nedavno je izbačen sa proslave sopstvenog 34. rođendana u pomodnom noćnom klubi "LIV Nightclub" u Majamu zbog stvarno odvratnog ponašanja: šutnuo je u glavu jednu devojku koja je stajala kraj podijuma i razbio joj arkadu, pa je krv šiknula po svima.

Redari su ga odmah dohvatili i izbacili, a video-snimak incidenta je, naravno, odmah stigao na internet. Uz napomenu da mu je zauvek zabranjen ulazak u taj klub.

Američki tabloidi pišu da je devojka odlučila da ga ne tuži, pa spekulišu da se, možda, dogovorila s njim oko odštete.

http://www.youtube.com/watch?v=xtTICXtCzVk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track