TRI BOJE ZVUKA: Živa svirka u studiju

Večeras u 21.55 na RTS 1

TRI BOJE ZVUKA: Živa svirka u studiju

Pop kultura -
U emisiji saznajte šta priprema vaš omiljeni bend, kako zvuči uživo, ko najviše greši od muzičara u sastavu, koju muziku slušaju privatno...
1 / 6

Treća emisija serijala „Tri boje zvuka“ donosi nove boje pop i rok muzike. Gosti su Neverne bebe, grupa Plejboj, kao i Bane Lalić i MVP.

Pored žive svirke u našem studiju, saznaćete i šta je aktuelno na svetskoj muzičkoj sceni. Gledajte i slušajte Tri boje zvuka!

Ponedeljkom u 22 na Prvom programu RTS-a emituje se muzički serijal „Tri boje zvuka“ koji se isključivo bavi muzikom i muzičkim temama. U svakoj emisiji gostuju tri muzička sastava i donose svoju energiju i zvuk, ali i dobru zabavu.Najznačajniji domaći popularni bendovi i talentovani kantautori uživo izvode svoje najveće hitove i nove pesme. U emisiji Tri boje zvuka saznajte šta priprema vaš omiljeni bend, kako zvuči uživo, ko najviše greši od muzičara u sastavu, koju muziku slušaju privatno i koliko se njihovi životi razlikuju od života običnih ljudi.

Kroz svet pop, rok, elektronske i džez muzike vodi vas glumac Bojan Perić. On će se pobrinuti da se gosti, publika u studiju i gledaoci još bolje upoznaju i prepuste uživanju u dobrim vibracijama. U emisiji "Tri boje zvuka" saznajte i novosti sa svetske muzičke scene.U ovoj emisiji ispričaćemo vam jednu muzičku priču o dobrom zvuku. Želimo da i vi budete deo te priče i zato vas pozivamo da nam pišete i pošaljete svoje predloge i sugestije na i-mejl adresu 3bojezvuka@rts.rs, Facebook stranicu "3 boje zvuka" i na Twitter profil @3bojezvuka.Repriza emisije je u petak u 00.45. Voditelj: Bojan PerićUrednik: Jelena VlahovićReditelj: Igor Basorović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track