NIJE ŠALA: Ovako izgleda kad je čovek sam u avionu!
Foto: Tviter

Pohvalio se na Tviteru

NIJE ŠALA: Ovako izgleda kad je čovek sam u avionu!

Ludi svet -
Došao sam na aerodrom i shvatio da moj let kasni, a na drugim letovima nije bilo više mesta. Tako sam čekao, i kada je moj let, koji je stvarno dugo kasnio, konačno došao na red, ostao sam jedini koji je dočekao kraj kašnjenja, priča Amerikanac Kris O'Leri

Mnogi su srećni ako na letu ulove mesto do prozora i prazno sedište do sebe, ali je Amerikanac Kris O’Leri imao na raspolaganju čitav avion. Naime, on se na letu iz Klivlenda za Njujork, zbog kašnjenja našao u potpuno praznom avionu.

"Došao sam na aerodrom i shvatio da moj let kasni, a na drugim letovima nije bilo više mesta. Tako sam čekao, i kada je moj let, koji je stvarno dugo kasnio, konačno došao na red, ostao sam jedini koji je dočekao kraj kašnjenja", priča O Leri.

Tako se u avionu našao sam. Ipak, zabava nije trajala dugo jer je u poslednjim trenucima pre poletanja, ukrcan još jedan putnik.

"Bilo je čudno, ali, opet, nema dece koja vrište, niko se ne svađa i ne sluša glasno muziku", komentariše O Lari.

Zamolio je članove posade da ga fotografišu, a onda je fotografije podelio na Tvitteru. Priča je završila u medijima, a njegova mama je imala praktičan komentar: "Drago mi je da si toga dana imao sređenu frizuru".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja