ISPOVEST PREVARENE ŽENE: Bio je sa drugom dok sam se ja porađala!

Molio za oproštaj

ISPOVEST PREVARENE ŽENE: Bio je sa drugom dok sam se ja porađala!

Ludi svet -
Adelin muž Pol pokušao je da negira prevaru. Na kraju sve joj je priznao. Njen život se tada rasparčao u komade

Koliko ste puta čuli priču "Prevario je dok je bila trudna"? Možda ćete se iznenaditi da je čak jedan od deset muškaraca prevario svoju ženu dok je bila u drugom stanju. Tri žene ispričale su svoje priče...

Adel, Rebeka i Deana borile su se sa strašnim iskustvom kada su bile prevarene od strane svoji jačih polovina baš u trenutku kada su proširivali svoju porodicu.

Adel Barkli saznala je da ju je suprug varao samo šest nedelja otkako je na svet donela njihovo prvo dete. Jednog dana telefon joj je pozvonio kada joj je žena s druge strane žice saopštila da se već dugo viđa s njenim suprugom.

"Bili smo zajedno te noći kada si se porađala, rekla joj je. Tada je saznala da su planirali da iznajme zajednički stan koji su kaparisali dok je ona bila u drugom stanju.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

"Ovakvo saopštenje je uznemiravajuće za svaku žena, a pogotovu za onu koja samo što se porodila i koja je pod uticajem hormona i velikh promena u životu i telu“, kaže Adel.

Ipak, Adelin muž Pol pokušao je da negira prevaru. Na kraju sve joj je priznao. Njen život se tada rasparčao u komade.

"Pol je pokušao mene da optuži za svoje neverstvo jer sam dozvolila da se oseti odbačenim. Adel je odlučila da izbaci Pola iz kuće kada je on otišao da živi sa svojom ljubavnicom. Kako ova veza nije uspela, on se nakon godinu dana vratio ženi i molio je da mu oprosti. Na kraju, Adel je odlučila da mu oprosti, ali njihova veza više nikada nije bila ista. Nakon druge šanse koju su dali svom braku, Adel i Pol su se konačno razveli 2013. godine.

"Nikada nije trebalo da mu oprostim. Tako nešto ne može da se zaboravi“, kaže Adel koja s Polom ima troje dece. Kada su novinari kontaktirali Pola on nije negirao prevaru rekavši da je njegova žena kriva za sve. "Želela je da sve drži pod kontrolom. Nije mi žao jer sam je varao. Nisam više želeo da se pretvaram da nam je brak savršen“, rekao je Pol.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Rebekina priča je možda najpotresnija. Njen suprug Mark prevario je sa ženom koja je došla kao njena zamena u jednoj plesnoj grupi u kojoj je igrala.

Nakon što je Rebeka donela na svet njihovu ćerku, oni više nisu bili zajedno. Ipak, zbog ćerkice i porodice, Rebeka je odlučila da Marku pruži drugu šansu, te su kada je ćerka napunila dve godine obnovili svoj brak. Kada je pomislila da sve može da ostavi iza sebe jer su dobili i drugo dete, Rebeki je pozvonio telefon. Žena s druge strane žice ju je upitala da li je Mark srećan s njom i njihovo četvoro dece. Rebeka je bila zatečena jer su imali samo dvoje dece.

Tada se ispostavilo da je Mark godinama ranije postao otac još dva dečaka koje je dobio s jednom radnicom u baru u Belgiji. Dečaci su se rodili samo osam meseci pre nego što je Rebeka dobila drugo dete, sina Darsija. Iznenadićete se, ali Rebeka je odlučila da mu oprosti i ovaj skandal. Ipak, nakon jedanaest godina Rebeka je odlučila da se razvede od Marka jer nije mogla da ga gleda istim ičima.Deana Vilijams bila je trudna samo šest nedelja kada je saznala da ju je suprug Robin prevario. Otkrila ga je tako što je pročitala poruku na njegovom poslovnom telefonu dok je on bio u nabavci.

Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Ispostavilo se da je u pitanju devojčica od sedamnaest godina koja je bila ljubavnica njenom mužu. Robin je okončao vezu i posvetio se svojoj trudnoj supruzi. Ipak, zbog stresa koji je Deana doživela ona je nakon šest nedelja pobacila.

Kako su se loše stvari nizale, Robin i Deana su se razveli nakon godinu dana. Samo sedam meseci nakon, Deana je upoznala Kita s kojim je dobila ćerku Skaj.

Šta nagoni muškarce na prevaru kada su im supruge trudne i očekuju dolazak svog deteta? Sigurno je da ne postoji veća izdaja od te. Prema mišljenju psihologa Roberta Rodrigeza, čak je jedan od deset muškaraca prevario svoju ženu dok je bila u drugom stanju. Neki kažu da su to učinili jer se osećaju uzurpirano od strane dolazeće bebe i plaše se za svoj budući položaj u porodici koja će biti proširena.

Neke teorije kažu da muškarci to čine jer su pod velikim stresom od nadolazećih obaveza koje se od njih očekuju kao muškarca u porodici. Neki kažu da su to učinli zbog seksa jer je u tom periodu intimizacija u drugom planu dok su drugi priznali da im supruga više nije bila privlačna jer joj se telo veoma promenilo.

Foto Rojters
Foto Rojters

(SuperŽena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track