Najnovije vesti

NEOBIČAN TEST LIČNOSTI: Izaberite omiljeni instrument i otkrijte šta on govori o vama!
Foto: Rojters

Kakvi ste u ljubavi

NEOBIČAN TEST LIČNOSTI: Izaberite omiljeni instrument i otkrijte šta on govori o vama!

Ludi svet
00:00h
Muzički instrumenti simbolizuju predstavnike suprotnog pola. Spoj vas i vašeg muzičkog instrumenta ukazuje na to kako vi gledate na stvaranje muzike ljubavi

Ima nečeg magičnog u koncertu sa filharmonijom - osećaj iščekivanja i istinitog uživanja. Zamislite da ste u prilici da zauzmete mesto jednog od muzičara, da imate šansu da svirate najbolje što možete to jedno veče u filharmoniji, prenosi sajt lovesensa.rs

Kad bi mogli da se pridružite orkestru, koji bi instrument izabrali da svrate:

  • violinu
  • kontrabas
  • trubu
  • flautu

Otrijte tajnu izabranog instrumenta

Muzički instrumenti simbolizuju predstavnike suprotnog pola. Spoj vas i vašeg muzičkog instrumenta ukazuje na to kako vi gledate na stvaranje muzike ljubavi.

VIOLINA

Instrument koji zahteva nežne dodire vrhovima prstiju i delikatne pokrete gudala da bi se proizvela muzikana zategnutim strunama. Vi verujete da posedujete izuzetnu sposobnost i osećaj da otkrijete i poigrate se najosetljivijim crtama vašeg patnera.

Način na koji vi stvarate muziku kombinujući već dobro poznate note predstavlja pravi doživljaj. Violina je najvažniji instrument te osobe koje ga biraju smatraju za sebe da su "naj", odnosno da im prirodno pripada prvo mesto.

KONTRABAS

Moćan je osećaj stati iza tako velikog instrumenta. Taj osećaj moći se pojačava kad kontrabas, tako jak i glasan instrument, počne da jeca. Vaša tajna u ljubavi je sposobnost da privolite patnera na ono što je vama po volji, preuzmete potpunu kontrolu i ponesete ga ka zadovoljstvima koje nije mogao ni da zamisli.

Vi jednostavno nikad ne tražite odobrenje, ali baš ta dominacija je osobina koja vas čini neodoljivim. Kontrabas i pored svoje ogromne veličine stoji u pozadini što znači da osobe koje ga biraju traže zaštitu i kriju se iza svog instrumenta.

TRUBA

Da ne okolišimo - vaša usta su vaše najjače oružje. Bilo da šapućete ljubavne reči ili da usnama istražujete vi jednostavno imate sve osobine verbaliste. Truba retko izlazi u prvi plan, ali kad se to desi - desi se pravo čudo!Slike sa muzikom i mirisom... Osobe koje biraju trubu osećaju nezadovoljstvo svojim položajem, htele bi da se pobune...

FLAUTA

Potrebno je neverovatno strpljenje i puno znanja da se savlada instrument kao što je flauta. Vi pokazujete tu vrstu strpljenja kada želite nekoga da osvojite. Vaša upornost, rešenost i snaga upravo su oružje koje vašeg partnera obara sa nogu.

Partner se često iznenadi kada shvati da je ono što je mislio da će biti kratka arija preko noći postalo opera u bezbroj činova. Flauta je instrument koji nije za orkestar, bolje se čuje kad je sam te su osobe koje ga biraju mahom usamljenici.

(Lovesensa.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...