OSNOVANA STRANKA MALIH PENISA: Ko sme da se učlani!
Foto: Shutterstock

Priznao čovek

OSNOVANA STRANKA MALIH PENISA: Ko sme da se učlani!

Ludi svet -
Osnivač Ant Smit (47), inženjer iz Londona otkrio je zašto je odlučio da s javnošću podeli najintimnije informacije, ali i kako je to “uvek biti kratak”

Novi statistički podaci tvrde da je prosečna veličina penisa 13,1 centimetara, manje nego što se dosad verovalo, međutim, šta ako ste među onima kojima je i to nedostižno?

Priznati to je veoma teško, međutim, našla se hrabra duša koja je na svom blogu objavila kako je to živeti sa malom alatkom, a njegovo priznanje postalo je internet hit.

Njegovo je ime Ant Smit, a taj 47-godišnji inženjer iz Londona otkrio je zašto je odlučio da s javnošću podeli najintimnije informacije, ali i kako je to “uvek biti kratak”.

Ant Smit   foto: Fejsbuk
Ant Smit foto: Fejsbuk

O temi malog penisa razgovarao je u alkoholisanom stanju sa novim, ali dobrim prijateljem, kojem je priznao da je zbog toga zabrinut.- Bio sam jako pijan i nije mi se dalo da ponovo lažem. Na moje iznenađenje, on je takođe bio zabrinut zbog veličine svog penisa. Mislio sam da smo u sličnoj situaciji pa sam pristao da otkrijemo brojke. Rekao mi je da ima 15 centimetara, na što sam ja rekao da imam 10, a olakšanje na njegovom licu je bilo i više nego vidljivo. Reći istinu bilo je stvarno oslobađajuće i bilo je lepo umiriti prijatelja. Tada sam shvatio koliko su besmisleni naši strahovi i da bih mogao pomoći mnogima - ispričao je.

Zbog toga je na svom blogu objavio post, u nadi da će muškarci u istoj situaciji biti iskreni kako bi složili realniju sliku o tome šta je normalna veličina penisa, za razliku od one koju možete videti u pornićima i reklamama.Sledećih meseci izvodio je svoju pesmu na nekoliko mesta u Londonu, a nakon svakog nastupa dobio je podršku od barem jednog muškarca kojem je bilo drago da se načela ta tema.

- U septembru prošle godine mediji su primetili šta radim i počeo sam da dajem intervjue širom sveta. Činilo se da sam našao magičnu formulu, način razgovora o toj temi koji nije bio bolan. Odjednom su svi pričali o mom malom penisu, koji savršeno radi - našalio se.Lično je odgovarao hiljadama muškaraca koji su mu se javljali, a u jednom trenutku to mu je postalo preteško. U tom trenutku dobio je ponudu za snimanje dokumentarca, pa je pristao misleći da je to način da odgovori baš svima na njihova pitanja.

- Kako bih napravio nešto trajnije, osnovao sam Stranku malih penisa. Zbog toga sam morao da razmislim o svim pitanjima vezanim za to, što je bila avantura i za mene jer sam većinu života živeo u negiranju činjenice da imam mali penis - dodao je.

Tvrdi da je u drugim oblastima života bio uspešan, ali u tom nije.- Bio sam loš u seksu, ne zbog toga što sam kratak, nego zato što sam se plašio da vežbam i nisam verovao da bi od mene moglo nešto da bude na tom polju. Srećom, nakon samo 17 godina moja supruga me uverila u suprotno – rekao je.Zato Strankom malih penisa želi da podstakne druge da budu hrabriji po tom pitanju.- Verujem da je na neki način Stranka malih penisa učinila svet lepšim mestom – zaključuje An.

(Index.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track