NOVI TREND IZGLED U SVETU: Krofne u glavi apsolutni hit ili jeziva ekstremna promena
Foto: Imgur

Krofnastost

NOVI TREND IZGLED U SVETU: Krofne u glavi apsolutni hit ili jeziva ekstremna promena

Ludi svet -
Krofnasta glava koja je stvorena od fiziološkog rastvora se apsorbuje u telu u roku od 24 sata nakon postupka. Bezopasno je za ljudsko telo, međutim, upotreba fiziološkog rastvora nosi rizik elstremne dehidratacije

Jedna od najvažnijih stvari koje treba da znate o ekstremnoj modifikaciji tela je da su neki postupci izuzetno teški ili krajnje nemogući da se vrate na staro. Kada uradite neke izmene, nema povratka nazad.Time je ova nova telesna modifikacija koja je hit trend u ovom "svetu" zanimljivija. Novi trend zove se krofnasta glava i to izgleda ovako...

Malo bizarno zar ne?

foto: Imgur
foto: Imgur

Izgled krofnaste glave postiže se ubrizgavanjem 300 do 400 cc medicinskog razređenog fiziološkog rastvora direktno u sredinu čela osobe. Kada se ubrizga oblikuje se da izgleda poput krofne, a otuda i ime ovog trenda.

Proces ubrizgavanja i oblikovanja traje oko 2 sata, a konkretan izgled nestaje posle 24 sata, kada se rastvor apsorbuje u telo.

foto: Wikipedia
foto: Wikipedia

Kanadski umetnik modifikacije tela Džerom Abramovič je pionir u ovom postupku u svojoj rodnoj zemlji, a kada se preselio u Japan, ovaj postupak je postao prilično popularan.

foto: Imgur
foto: Imgur

Za razliku od mnogih ekstremnih postupaka modifikacije tela, krofnasta glava je privremena i nosi mali rizik.

foto: Imgur
foto: Imgur

Krofnasta glava koja je stvorena od fiziološkog rastvora se apsorbuje u telu u roku od 24 sata nakon postupka. Bezopasno je za ljudsko telo, međutim, upotreba fiziološkog rastvora nosi rizik elstremne dehidratacije.Malo je reći da je ovaj trend šokantan. Nismo sigurni baš koliko su srećni ljudi koji hodaju okolo sa krofnom na čelu do kraja života, tako da činjenica što traje samo 1 dan, nije loše.

(ViralNova)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track