BESNI STE DO BOLA: Evo šta svakog trećeg čoveka izvede iz takta! Jeste li vi među njima?
Foto: Shutterstock

Nova bolest

BESNI STE DO BOLA: Evo šta svakog trećeg čoveka izvede iz takta! Jeste li vi među njima?

Ludi svet -
Veruje se da prosečna osoba pamti oko 19 šifra za ulazak na kompjuter, meil, onlajn bankovni račun, društvene mreže, poslovne programe...

Istraživanja su pokazala da četvrtina ljudi zaboravi neku bitnu šifru jednom dnevno, dok je pet odsto ispitanika izjavilo da zaboravljaju šifre stalno.Veruje se da prosečna osoba pamti oko 19 šifra za ulazak na kompjuter, meil, onlajn bankovni račun, društvene mreže, poslovne programe... U anketi koju je sprovela kompanija za obezbeđivanje softvera za menadžment šifri, samo srećna petina ispitanika je tvrdila da nikada ne zaboravljaju šifre.

Svi smo upozanti sa besom na putu, ali zaboravljanje šifri je dovelo do razvoja novog fenomena, besa zbog šifri. Kao da nemamo dovoljno stresa u životu, sada su tu i šifre koje su nam neophodne kako bi funkcionisali svakog dana, ali svima se dešava da ih zaboravljaju.

Tako su iznervirani ispitanici tvrdili da ih zaboravljanje šifre nervira više od gubljenja ključeva ili zabravljanja punjenja mobilnog telefona. Kao da nemamo dovoljno stresa u životu!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track