(VIDEO) DOBRA FORA: Obišao svet za 12 sati, ali ništa nije onako kako izgleda
Foto: Printscreen

Neobično putovanje

(VIDEO) DOBRA FORA: Obišao svet za 12 sati, ali ništa nije onako kako izgleda

Ludi svet -
Britanac Li Tompson obišao je nekoliko država i upoznao se sa lokalnom kuhinjom i životom svake zemlje pokazujući šarolikost svog grada

Iako mnogima ovakav poduhvat deluje nemoguće, Britanac Li Tompson 34-godišnji svetski putnik u svom najnovijem vlogu prikazuje kako je uspeo da jede, pije i druži se sa lokalcima u Nemačkoj, Turskoj, Rusiji, Tajlandu, Indiji, Kini, Americi, Gani, Jamajci i Libanu.

Snimanje započinje na aerodromu, gde čujemo da je on jedan od osnivača agencije za putovanja "The Flash Pack" i da iskreno veruje u neverovatna putovanja.

"Ja sam na misiji da obiđem svet što je brže moguće - u vremenskom roku od 12 sati. Samo ja i moj štap za selfi", rekao je on.

Prvo je otišao u Nemačku, gde je rešio da se osveži na tradicionalni način, pivom.

Zatim je nastavio sa specijalitetima od jagnjetine u Istanbulu, pre nego što je stigao u Ameriku i osladio se lokalnim dezertom.

Na Tajlandu je posetio Budistički hram, kada je upoznao jednog od 12 monaha koji tamo žive.

U Pekingu je imao vremena samo da napravi selfi sa lokalcima, ali u Libanu nije mogao da propusti a da ne zapleše sa zgodnim hostesama.

Na kraju videa on objašnjava da zapravo nije ni napustio London!

"Neverovatno je da su sva ta iskustva ispred naših vrata, a mi uvek sanjamo tim stvarima na drugim mestima", kaže Tompson govoreći o različitostima Londona.

http://www.youtube.com/watch?v=s3Gtjs3RAq4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track