SPREMITE SE ZA VELIKU FEŠTU: Velika žurka pre i posle koncerta Robija Vilijamsa!
Foto: Pr Universal Music Group

Nabacite kondiciju

SPREMITE SE ZA VELIKU FEŠTU: Velika žurka pre i posle koncerta Robija Vilijamsa!

Pop kultura -
U duhu čuvenog Robijevog hita „Rock DJ“, velika proslava posle koncerta na Ušću sadržaće neke od najsvežijih house numera danas, ali i klasičnih Novijevih hitova "Your Body", "Now or Never", "I Rock", "Without Your Love"

Nemački hitmejker i kultni voditelj MTV Dancefloor Chart emisije Tom Novy, prihvatio je poziv da nastupi na Ušću posle koncerta Robija Vilijamsa!

U duhu čuvenog Robijevog hita „Rock DJ“, velika proslava posle koncerta na Ušću sadržaće neke od najsvežijih house numera danas, ali i klasičnih Novijevih hitova "Your Body", "Now or Never", "I Rock", "Without Your Love", "Superstar" i brojnih drugih singlova sa vrha svetskih dens lista,a za DJ pultom naći će se i grčki house majstor George Tsilipakos!

Koncert Robija Vilijamsa počinje u 21.30, a kako najavljuje pevačev menadžement planirana je set lista sa ovogodišnje turneje u prosečnom trajanju od preko 100 minuta apsolutnog audio-vizuelnog spektakla, sa čak 20 članova Robijevog pratećeg benda na sceni! Mnogo muzičara na sceni pojaviće se već od 20 časova tokom pravog zagrevanja za Robijev koncert!

Jedan od najtražnijih cover bendova u regionu Perpetum Mobile, koji su već zagrevali zvezde kao što su CeeLo Green i Jamiroquai, Faithless, EmeliSande, The Prodigy, Manu Chao, John Newman, Capital Cities, Milky Chance, Clean Bandit i drugi.

Exit PR (Universal music group)
Exit PR (Universal music group)

Pre Robijevog koncerta na Ušću publiku će zagrevati i Bojana Stamenov.

Za njegovu realizaciju pobrinućese čak 120 ljudi iz Robijevog tima koji u Beograd stiže dva dana ranije. Na Ušću se postavlja bina široka čak 60 metara, opremljena savremenom audio-vizuelnom tehnikom i scenografskim elementima, kojina Ušće dolaze u preko 30 kamiona!

Ono što fanove Robija Vilijamsa posebno raduje, izbor je njegovih najvećih hitova, koje na ovoj turneji, prvi put ikad, izvodi baš sve: "Angels, "Feel", "Millennium", "Rock DJ", "Road to Mandaley", "NoRegrets", "Kids", "Bodies", "Candy", "Tripping", "Monsoon", "ComeUndone", "Better Man", "Supreme", "She’s the One" i mnoge druge.

Pravi Robijev mjuzikl krase kratki muzički citati, a posebno mesto na setlisti u ovom muzičkom spektaklu zauzimaju obrade legendarne grupe Queen „We Will Rock You“ i „Bohemian Rhapsody“, potvrdivši svetu da jedostojan naslednik velikog Fredija Merkjurija!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track