POMAHNITALA MANEKENKA: Zbog Čehinje intervenisala američka vojska sa dva lovca F-16
Foto: Facebook

Haos na nebu

POMAHNITALA MANEKENKA: Zbog Čehinje intervenisala američka vojska sa dva lovca F-16

Ludi svet -
Avion je sleteo u Denveru gde je manekenku dočekala policija. Putnici su medijima rekli i kako je Hučikova udarila stjuardesu i pretila ostatku posade, koja je mačku stavila u toalet do sletanja

Američka vojska je hitno morala da podigne dva lovca F-16 s piste iz baze U Bakliju zbog pomahnitale manekenke Žanete Hučikove. Tačnije, zbog njene mačke.34-godišnji model je u avion u torbi prokrijumčarila mačku, a kada joj je avionsko osoblje oduzelo životinju, postala je vrlo agresivna. U jednom momentu je čak pretila rušenjem Boinga 767 koji je iz Las Vegasa leteo prema Frankfurtu, stoga je vojska poslala lovce u slučaju da situacija zaista izmakne kontroli.Avion je sleteo u Denveru gde je manekenku dočekala policija. Putnici su medijima rekli i kako je Hučikova udarila stjuardesu i pretila ostatku posade, koja je mačku stavila u toalet do sletanja.

"Posadi je rekla da je pripadnica mafije i da je njeni opasni prijatelji prate svuda, odnosno da će srušiti avion ako joj smesta ne vrate mačku", rekla je za ABC putnica Dašenka Žiraldo, koja je uz ostale putnike sledeći let zbog podivljale manekenke morala da čeka gotovo 24 sata.Hučikova je u međuvremenu pritvorena jer je između ostalog otkriveno da je boravila u Sjedinjenim Američkim Državama uprkos tome što joj je viza već istekla.

(ABC News)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track