ŠTO JE MNOGO, MNOGO JE: Apokalipsa stiže u toku 2016. godine, i to 5 puta!
Foto: Thinkstock

Nova predviđanja

ŠTO JE MNOGO, MNOGO JE: Apokalipsa stiže u toku 2016. godine, i to 5 puta!

Ludi svet -
Nekako smo preživeli 1.1. 2000., kada je pretio strašni Y2K. Preživeli smo i jezivi 21. 12. 2012., kada je prema majanskom Kalendaru dugog brojanja bio smak sveta. Ali ove godine nas čeka smak sveta, koji će se dogoditi 5 puta.

I daleko su maštovitiji i od velikog potopa ili epidemije, a što je još zanimljivije, nijedna od predviđenih kataklizmi ne svodi se na stvarne pretnje čovječanstvu – prenaseljenost i globalno zagrevanje.

1. Zato što tako kažu Isterivači duhova

U drugom delu ovog filma, snimljenom 1989., smak sveta pada ove godine, i to ni manje ni više nego na Dan zaljubljenih.

2. Zato što ovaj “naučnik iz NASA” tvrdi da će se obrnuti polovi

Pre pet godina, dr. Salvatore Konti, koji za sebe tvrdi da je naučnik iz NASA, upozorio je da će upravo ove godine početi menjanje Zemljinog magnetnog polja. Tokom geološke prošlosti, polovi su zamenili mesta mnogo puta tako da to i nije toliko neverovatno. Ipak, sumnju na dr. Sala baca to što tvrdi kako će nakon otkrivanja ove strogo čuvane tajne morati nestati na neko vreme. Teško da bi itko mogao sakriti promjenu magnetnih polova planete…

3. Barak Obama će uništit svet 6. 6. 2016.

Teoretičar zavera David Montainj čvrsto veruje da je u Bibliji zapisano da će predsednik SAD Barak Obama započeti treći svetski rat. Doduše kako se približila 2016. počeo je da tvrdi da na ovaj datum zapravo samo počinje uništenje sveta, a kraj je 2019.

4. Asteroid udara u Zemlju 16. maja, potom će u CERN-u stvoriti crnu rupu

Sveštenik Rikardo Salazar na propovedima uporno ponavlja kako će nas u maju pogoditi asteroid, pa čak detaljno opisuje i njegove dimenzije. A kako ne bi ispao tek obični srednjovekovni sveštenik koji najavljuje apokalipsu, dodao je i predviđanje kako će znanstvenici u CERN-u stvoriti crnu rupu koja će progutati Zemlju. Nije važno što NASA ističe kako smo barem još 100 godina sigurni od asteroida koji bi mogli naškoditi Zemlji, niti to što bi Zemlju mogla da uništi samo crna rupa mase kao naša planeta, jer Salazar "dobija svoje informacije direktno od Boga".

5. Apokalipsa je tu

Isus se vraća, tvrdi Biblija. Valjda. Naime, prema tvrdnjama na pojedinim portalima kraj je blizu, i najavljen je u Bibliji.

“Sedamdeset sedmica u Daniel 9:24 su 70 krugova koji nas dovode do kraja sveta. Oni će se završiti 2016. godine gospodnje kad će Božja deca otići u nebeski Kanan. Isus će doći ponovo, i nastaće kraj sveta koji poznajemo”, piše na pojedinim portalima.

(Net.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track